Gropro bedrijvengids
Image default
Bedrijven

De nieuwste soorten printers

Wanneer de meeste mensen denken aan een printer denken ze waarschijnlijk aan de standaard printer die in huis en op werk te vinden is, de continuous inkjet printer. Deze printer zien we ook wel als de beste inkjet printer. De technologie ontwikkeld zich tegenwoordig steeds sneller en dit op het gebied van printers ook het geval. Er zijn tegenwoordig steeds meer soorten printers die voor verschillende dingen worden gebruikt. We hebben niet alleen meer de normale printers die we kennen of printers die voorwerpen in 3D kunnen printen. Tegenwoordig zijn er printers die gebruikt kunnen worden op verschillende materialen en voor verschillende gelegenheden.

Zo heb je verschillende hot foil systemen, deze systemen maken het mogelijk om op verschillende materialen te printen en maken bijvoorbeeld mogelijk een houdbaarheidsdatum aan te brengen op verschillende producten in de supermarkt. Deze printers kunnen op verpakkingen van plastic alle informatie zetten over het product en zelfs met kleur andere dingen op de verpakkingen printen.

Behalve dit systeem is er een ook een lasersysteem die ervoor zorgt dat er teksten kunnen worden gemaakt in producten van metaal. Door dit lazersysteem kunnen we graferen in metaal en kunnen we ook hier informatie opzetten, heel handig!

Tegenwoordig zijn er zelfs printers die het mogelijk maken om een plantenpaspoort printen of printers die het voor elkaar krijgen teksten te krijgen op eetbare producten waardoor ze daarna nog steeds eetbaar zijn.

Op de site van KBA-metronics zijn materialen en machines beschikbaar in verschillende soorten en maten. Voor alles wat je nodig hebt is wel wat te vinden bij ons op de site. Wil je een coderingssysteem? Geen probleem. Ben je opzoek naar een normale printer, ook dat is helemaal geen probleem ook die hebben we voor je in het assortiment. Benieuwd naar alle producten of weet je al precies waarnaar je opzoek bent? Neem een kijkje op de site!

https://coding.koenig-bauer.com/nl/

Gerelateerde artikelen

Effectief, veilig en milieuvriendelijk

Snel je riool ontstoppen in Amersfoort

Wat geef je aan je kind