Gropro bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Alles over beits!

Beits, iedereen heeft er wel eens over gehoord. Maar wat is beits precies en hoe gebruik je het? Beits is een vochtregulerend product, hierdoor kan het goed gebruikt worden voor producten die buiten staan omdat die vaak meer vocht bevatten of vocht tot zich krijgen. Beits kopen kan op de website van Moosefarg, buiten dit hebben we nog een heel groot assortiment. Beits is beschikbaar in verschillende dekkende kleuren maar ook in het transparant.

Beits wordt vooral gebruikt voor houten ondergronden die wat vochtiger zijn dan normaal. Beits is een product dat in het trekt, wanneer dit gebeurt is het hout beschermt tegen verschillende weersomstandigheden. Niet veel verfsoorten kunnen vocht reguleren en kunnen zich aanpassen aan verschillende weersomstandigheden, beits kan dit wel. Wanneer je de tuinmeubels of je schutting een ander kleurtje wil hebben is beits de perfecte oplossing.

Wanneer je de tuinmeubels gaat doen zijn er verschillende mogelijkheden, je kunt gaan voor een transparante beits maar je kunt ook gaan voor een beits met een kleurtje. Op de website van Moosefarg zijn al deze verschillende soorten beits beschikbaar. Houdt er wel rekening mee dat het hout eerst goed verzorgt moet worden voordat je de beits aanbrengt.

Wanneer beits goed is aangebracht kan de beits tot wel vijf jaar lang goed blijven zitten op het hout. Voordat de beits wordt aangebracht moeten er wel wat voorbereidingen worden getroffen. Begin met het schoonmaken van het hout. Ook is het fijner als het hout droog is wanneer de beits wordt aangebracht. Zorg dat het hout schoon en vetvrij is voordat je de beits aanbrengt. Je kan meerdere lagen beits aanbrengen maar zorg wel dat de beits goed de tijd krijgt om te droger. Op de website is meer te vinden over de verschillende soorten beits en hoe je deze kan gebruiken. Heel veel succes met het beitsen van uw houten meubels.

http://www.moosefarg.nl

Gerelateerde artikelen

Welke extra diensten kun je toevoegen aan een uitvaart in Rotterdam?

De opkomst van de 3d printer

Migraine verminderen met botox