Gropro bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Inboedel achterlaten in woning bij verkoop

Huis verkopen inclusief inboedel

Wilt u bij het verkopen van uw woning een gedeelte of de gehele inboedel achterlaten in de woning? Wanneer u gaat verhuizen kan het zo zijn dat niet de hele inboedel mee verhuisd kan worden naar de nieuwe woning. In deze situatie is het mogelijk om de inboedel achter te laten in de woning en de woning dus inclusief inboedel te verkopen. Deze mogelijkheid maakt het voor u zelf erg voordelig doordat u geen opslag hoeft te zoeken voor de verschillende meubels en geen extra tijd hoeft te besteden aan de verkoop van de meubels. Bij verkoop van uw woning aan Sons Real Estate kunt u uw gehele inboedel of een gedeelte er van bij verkoop zonder problemen in de woning laten staan.

 

Meubels mee verkopen

Bij overname van de meubels bij verkoop, zit de koper niet vast aan registratierechten. In deze situatie is het mogelijk om voor de verkoop van de woning en de verkoop van de inboedel aparte overeenkomsten op te stellen. Dit is echter geen vereiste, het is namelijk ook mogelijk om beide in dezelfde overeenkomst te verkopen. Wanneer dit gebeurt is het wel van belang dat er voor beiden een aparte prijs wordt opgenomen. Meubels die door kopers vaak overgenomen worden zijn vloeren, zonwering, lampen, keukenaparatuur, brievenbus en vlaggenmast. Tevens komt het vaak voor dat banken en stoelen overgenomen worden.

Om uiteindelijk de juiste beslissing te kunnen maken wat wel en niet mee te verkopen me de woning is om te kijken wat nuttig kan zijn voor in de nieuwe woning. Hierbij is het belangrijk om te kijken naar maatproducten, het kan namelijk zijn dat bijvoorbeeld gordijnen niet in de nieuwe woning passen omdat de ramen andere maten hebben.

 

Huis inclusief inboedel verkopen zonder problemen

Wanneer u niet wilt vast zitten aan vooraf gemaakte afspraken en geen moeit wilt besteden aan het maken van een extra overeenkomst of het apart verkopen van de inboedel, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kopen namelijk huizen aan inclusief gehele inboedel of een gedeelte ervan. Wij zorgen er voor dat de inboedel die u in de woning wilt laten staan na verkoop verwijderd wordt uit de woning, hier zitten voor u geen kosten aan verbonden.

 

 

 

http://sonsrealestate.nl/

Gerelateerde artikelen

Food verpakkingen bij een specialist laten maken?

Maak het verkeer veiliger

Effectief, veilig en milieuvriendelijk