Gropro bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Schilder Hengelo: het bedrijf bestaat tien jaar dus groot feest

Goede schilder Hengelo. Beste lezers we gaan het even hebben over het bedrijf van de Gele Lo, dit bedrijf verdient zeker wat aandacht. Want vorige week vrijdag was er een heel erg groot feest bij de firma van de Gele Lo. U vraagt zich af wat was er dan aan de hand? Waarom was er een heel erg groot feest? Omdat de firma van de Gele Lo op de kop af tien jaar bestaat. En bovendien was er nog een andere reden. Deze reden volgt dadelijk. Schilder Hengelo.

De bloemetjes worden eens flink buiten gezet

Schilder Hengelo. Er was dus nog een heel andere reden om de bloemetjes eens flink buiten te zetten. Want in het precies hetzelfde weekend was de hele grote opening van een nieuwe zaak, deze zaak heet Hij en Zij. Hier komen we later op terug. We keren terug naar de firma van de Gele Lo. Deze firma heeft precies twee jaar gebouwd en geschilderd om de nieuwe zaak uit de grond te stampen. Bouwen is dus één van de vele activiteiten van de grote firma van de Gele Lo. Schilder Hengelo.

Er is ook aandacht voor het ontstaan van het bedrijf

Schilder Hengelo. Er waren eens drie broers namelijk Ed van de Gele Lo, Ad van de Gele Lo en Jo van de Gele Lo. Zij brachten hun jeugd door op een hele mooie oude boerderij. Zij hadden een hele fijne jeugd. Zij konden en kunnen het onderling zeer goed met elkaar vinden. Zij speelden naar hartenlust, vlak bij de ouderlijke boerderij lag een heel mooi groot bos. Ravotten, verstoppertje spelen, hutten bouwen, zandkastelen bouwen, tikkertje enz. Ed van de Gele Lo wist al in zijn prille jeugd wat hij later wilde worden. Schilder Hengelo. Gerelateerde artikelen

Vragen over elektra

Grondverzet Noord Holland voor een goede ervaring.

Maak het verkeer veiliger