Gropro bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Meer over de fascinerende techniek van led

Er zijn in ons land een aantal gespecialiseerde led bedrijven. Led Design Holland is daar een van. Niet zomaar een, een van de betere durven wij wel te zeggen. Led Design Holland schaft voor de klant hoogwaardige werkplaatsverlichting aan tegen fatsoenlijke prijzen. Weet u niet goed welke leds voor uw bedrijfshal geschikt zijn? Led Design Holland geeft advies op maat. Aanvullend wordt een gedetailleerd en professioneel 3D lichtplan opgesteld. Aan de hand daarvan worden de geadviseerde lampen ingekocht en geïnstalleerd. Inderdaad, Led Design Holland staat u van A tot Z bij!

Speciaal voor de nieuwsgierigen onder u vertellen we wat meer over de led-techniek en ledlampen. Aanvankelijk dienden leds om controle- en schaalverlichtingslampjes te vervangen. Vanaf 2000 werd de led-techniek in een snel tempo doorontwikkeld. Het resultaat: de lamp is binnen een paar jaar uitgegroeid tot dé standaard voor thuis en op het werk, zowel binnen als buiten. Het ging er met name om de helderheid van led-licht te verbeteren en dat is absoluut gelukt. In vergelijking met de gloeilamp die we vroeger massaal gebruikten, heeft de ledlamp de volgende voordelen:

  • een veel langere levensduur;
  • een grotere schokbestendigheid;
  • een lager energieverbruik;
  • minder warmteontwikkeling.

Ledlampen zijn milieuvriendelijker en goedkoper in gebruik. Het nadeel dat de led duur zou zijn, geldt niet meer. Zeker niet als we de besparing op langere termijn uitrekenen. De halfgeleiderconstructie van een ledlamp zorgt voor min of meer gebundeld licht. Het gebruikte kristal wordt in een reflector gemonteerd om een grotere lichtbundel te verkrijgen. De openingshoek wordt kleiner; de lichtintensiteit stijgt.

Led Design Holland heeft niet alleen veel ervaring met het installeren van LED verlichting bedrijfshal. Aanvullend heeft Led Design Holland klanten in de volgende branches: mkb, showrooms en kantoren. Particulieren helpt Led Design Holland ook graag. Zoekt u een paar hippe lampen voor in huis? Led Design Holland levert ze binnen een paar dagen aan de voordeur af. Plafond-, vloer-, wand-, tafel- en tuinlampen: ze zitten allemaal in het assortiment.

https://www.leddesignholland.nl/