Gropro bedrijvengids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Alles voor de veiligheid

G4S Safety solutions Nederland is een van de meest toonaangevende veiligheidsbedrijven van ons land. G4S houdt zich bezig met de veiligheid op het werk. Dat wil zeggen de mate waarop de medewerkers van een bedrijf hun werkzaamheden op een veilige manier kunnen uitvoeren. Dit kan zowel binnen een bedrijfspand zijn, als bij een tijdelijke locatie. Zo kan er bijvoorbeeld sprake zijn van een project, een bouwwerf of een evenement. Met een van de veiligheideskundigen van G4S kan je jouw situatie bespreken en kunnen er op maat afspraken met je gemaakt worden over de manier waarop G4S je kan helpen de veiligheid te bewaken.

Veiligheid op maat

De wetgeving in Nederland stelt via de Arbowet dat iedere werknemer zijn werkzaamheden in een veilige omgeving en op een veilige manier moet kunnen uitvoeren. Daarom is er geen pasklare oplossing die geldt voor alle bedrijven. Er is namelijk zo’n grote diversiteit aan bedrijven en werkzaamheden dat er echt op maat moet worden bekeken hoe het met de veiligheid binnen jouw bedrijf zit. Om de huidige situatie in kaart te brengen, wordt er door een deskundige van G4S Safety solutions Nederland een uitgebreide analyse van de risico’s gemaakt. Aan de hand van de resultaten wordt advies gegeven over wat de vervolgstappen moeten zijn en kunnen er plannen worden gemaakt voor onder andere de bedrijfshulpverlening, eventuele ontruiming of een veiligheids- en gezondheidsplan.

Veiligheidsproducten

G4S Safety solutions Nederland is niet alleen een uitstekende partner in veiligheid die voor ervaren mensen kan zorgen. G4S biedt je daarnaast alle middelen aan die binnen jouw bedrijf nodig zijn om de veiligheid van de medewerkers te bewaken. Daar vallen onder andere de meest voor de hand liggende producten onder zoals een brandblustoestellen of middelen voor de BHV’er. Ook meer specialistische middelen kunnen door G4S verzorgd worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan apparatuur die gemaakt is voor gasdetectie, adembescherming en valbeveiliging.

Gerelateerde artikelen

Outplacement in Rotterdam

Arbeidsdeskundig onderzoek bij adxpert.nl

Een goedkope emmer met tekst bestellen