Gropro bedrijvengids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een prachtig bedrijfspand huren in de omgeving van Zevenaar

Als ondernemer is het fijn om gebruik te kunnen maken van een kantoorruimte. Er zijn verschillende ondernemerscentra te vinden waar u een bedrijfspand kunt huren. Als u in de omgeving van Zevenaar woont dan is OC de Pelikaan zeker een bezoekje waard. Bij dit ondernemerscentrum huurt u voor een vast bedrag een kantoorruimte, zodat u in alle rust uw werkzaamheden uit kunt voeren. U heeft de keuze uit diverse ruimte met verschillende oppervlakten – van kleinere ruimten van 18 m2 tot grotere panden van 60 m2. Zo is er voor ieder soort at bedrijf wel iets vinden!

Ontdek de vele voordelen van het huren van een ruimte bij dit ondernemerscentrum

Het eerste wat opvalt aan dit ondernemerscentrum is de gunstige ligging. Het bedrijfspand ligt namelijk tegenover het NS-station van Zevenaar. Daarnaast beschikt de locatie over een ruime parkeergelegenheid. Zo kunt u makkelijk afspreken met partners en kunnen uw werknemers het kantoor eenvoudig bereiken. Naast de ideale locatie is de opzet van het ondernemerscentrum erg laagdrempelig. Door de korte huurovereenkomsten en vele keuze aan ruimtes is het huren van een bedrijfspand op deze locatie in Zevenaar zeer geschikt voor de flexibele en startende ondernemer. U huurt een kantoorruimte voor een vast bedrag per maand inclusief service- en energiekosten. Zo komt u nooit achteraf voor verrassingen te staan. Voor het vaste bedrag profiteert u van vele voordelen, zoals een aansluiting op een snelle glasvezelinternetverbinding, uitgebreide schoonmaakdiensten, airco en een vaatwasser en koelkast in de lunchruimte.

Maak een afspraak voor een rondleiding

Heeft u interesse gekregen in het huren van een bedrijfspand bij dit ondernemerscentrum in Zevenaar? Neem dan contact op met deze organisatie om een afspraak in te plannen voor een rondleiding. Zo kunt u een kijkje nemen in de verschillende ruimten en weet u welk type kantoor voor uw bedrijf geschikt zou zijn. Kunt u niet wachten op uw afspraak? Dan kunt u online ook alvast de kantoorruimtes bekijken.

 

https://www.ocdepelikaan.nl/