Gropro bedrijvengids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een goedkope emmer met tekst bestellen

De emmers met tekst van Emmer-shop hoeven helemaal niet zo duur te zijn. Afhankelijk van het materiaal waar u voor kiest en of u één of twee zijden wil bedrukken, kiest u ervoor om een duurdere of goedkopere emmer te laten bedrukken. Emmers worden regelmatig gebruikt, bijvoorbeeld bij het schoonmaken, maar ook schilders en agrariërs vallen veel op dit gereedschap terug. Daarnaast is het een alledaags voorwerp dat iedereen wel in huis heeft. Dus waarom zou u geen reclame maken voor uw bedrijf met dit product?

Een goedkope emmer laten bedrukken met een opdruk op maat

Eerst kiest u welke emmer u wilt hebben en welke kleur. Vervolgens kiest u zelf uit verschillende opdrukken wat u wilt. Wilt u bijvoorbeeld een tekst van uw bedrijf? Uw bedrijfsnaam? Of uw bedrijfslogo? Als u ze hierna besteld heeft, is het handig om na te denken wat u eigenlijk met al die emmers gaat doen. Als er dagelijks emmers gebruikt worden binnen uw bedrijf, kunt u bijvoorbeeld uw emmer met tekst van Emmer-shop aan ieder personeelslid geven. Doordat iedereen een emmer heeft, maken zij voor u reclame als ze hun emmers ergens mee naartoe nemen. Ook zijn ze herkenbaar en is de emmer geschikt om te vullen met allerlei promotieartikelen of als geschenk aan potentiële klanten.

Kies uit de vele mogelijkheden van de expert

Ziet u uw personeel of zakenrelaties al helemaal lopen met een emmer met tekst van uw bedrijf? Bestel dan eenvoudig uw emmer en bedruk hem met de tekst die u wilt bij de Emmer-shop. Via hun website kun je alles zelf ontwerpen en je krijgt zelfs een drukvoorbeeld toegestuurd met hoe het eruit moet komen te zien! Het is natuurlijk ook mogelijk om van tevoren een offerte aan te vragen, zodat u zeker weet dat het bedrukken van een emmer in uw bedrijfsbudget past.