Gropro bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Werk in uitvoering bij jou in de buurt

Wilt u grondwerk in Amsterdam laten uitvoeren? Dan zijn wij de juiste partij voor u.  Wij bieden totaaloplossingen op het gebied van bovengrondse- en ondergrondse infrastructuur. Ons aannemersbedrijf heeft een aantal grote pluspunten! Zo heeft onze organisatiekorte lijnen, we beschikken over uitstekend vakmanschap en een uitgebreid assortiment eigen materieel waarmee we elke soort grondwerk in Amsterdam kunnen aanpakken. Ook zijn we een groen bedrijf, wat inhoudt dat we altijd op zoek gaan naar duurzame oplossingen bij grondwerk Amsterdam. De klant en de omgeving staan centraal bij al onze projecten en een goede communicatie met alle belanghebbenden is voor ons vanzelfsprekend.

Grondwerk Amsterdam uitvoeren met eigen materieel

Wij beschikken over een breed assortiment grondverzetmachines. Met ons machinepark kunnen wij elk type grondwerk Amsterdam aan, zoals het ontgraven van een cunet in een achtertuin, het graven van kabelsleuven, het ontgraven van bouwkuipen of bouwputten, het graven van watergangen en waterpartijen of het bouwrijp maken van terreinen. Met onze minigravers, rupskranen, laadschoppen en vrachtauto’s is er geen werk dat wij niet kunnen uitvoeren. Wij kunnen op moeilijk toegankelijke locaties werken, zoals in stegen, tuinen en tussen bomen, maar ook op bedrijfsterreinen waar vaak boven- en ondergrondse kabels en leidingen aanwezig zijn. Wij leggen ecologische zones aan, natuurvriendelijke oevers en parken, en werken in kwetsbare gebieden, zoals bijvoorbeeld in waterwingebieden. Bovendien beschikken wij over hulpmaterieel dat wij zo nodig snel kunnen inzetten zoals bronbemaling, rijplaten, trilwalsen en trilplaten. Wij zijn dan ook de beste keuze om werkzaamheden met betrekking tot grondwerk Amsterdam te laten uitvoeren.

Afspraak maken voor grondwerk Amsterdam

Wilt u kennismaken met ons groene bedrijf of grondwerk Amsterdam laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op en wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen. U kunt telefonisch een afspraak maken voor de mogelijkheden voor grondwerk Amsterdam of een email sturen. Wij nemen binnen een dag contact op.