Gropro bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Nog lang niet het einde

bewust van wat we doen en weten ook de gevolgen van onze acties. Omdat mensen zo complex zijn kan het lastig zijn om een relatie te hebben. Niet altijd alles gaat vlekkeloos in een relatie of huwelijk. En dat is ook zeker niet erg. Het is juist gezond om af en toe ups en downs te hebben. Door af en toe mindere momenten te hebben kun je de betere momenten meer waarderen. Maar soms kun je in je relatie of huwelijk teveel blijven hangen in de mindere momenten en lijkt er geen uitweg te zijn.

Mindere tijden hoeven niet per se het einde te betekenen. Vooral wanneer je bijvoorbeeld kinderen hebt, is je relatie of huwelijk zeker iets waar je voor wilt vechten. Daarom is het belangrijk dat je uit deze oneindige minde tijd wil komen. Het is belangrijk om te weten dat je de problemen die je hebt in je mindere tijd niet alleen hoeft op te lossen. Natuurlijk moet je dit samen met je partner oplossen, maar los van je partner kunnen psychologen vaak ook verder helpen. Een psycholoog heeft een neutrale blik en probeert de problemen op te lossen tussen twee partners.

Dus kampen jij en je partner met problemen of zelfs meerdere problemen? Wacht dan zeker niet langer om deze problemen op te lossen. Het is niet nodig om je langer zorgen te maken over je relatie terwijl je de problemen kunt oplossen. Dus woon jij in de Randstad en ben je op zoek naar bijvoorbeeld psychologen Den Haag of naar psychologen Leiden? Wacht dan niet langer en zoek naar een oplossing. Het is zonde om een mooi huwelijk of een mooie relatie voorbij te laten gaan op basis van een mindere periode.

http://www.piekerpoli.nl