Gropro bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Het goede Ethereum nieuws

Wat zouden redenen kunnen zijn om in Ethereum te gaan beleggen? Het goede Ethereum nieuws verspreidt zich namelijk als een lopend vuurtje. Je moet het eigenlijk zo zien: ether fungeert als brandstof voor het Ethereumnetwerk. Dat is dan ook meteen een van de meest belangrijke redenen om in Ether te beleggen of investeren. Ether bepaalt namelijk voor een groot deel de potentiele waarde van dit netwerk. Over het algemeen wordt er een zeer goede toekomst voor het Ethereum netwerk voorspelt.

 

 

Fortune 500

Een van de beste argumenten om in Ether te investeren is dat er diverse bedrijven die in de Fortune 500 staan aan het onderzoeken zijn hoe ze Ethereum in hun bedrijfsomgeving kunnen gaan gebruiken. Bedrijven halen namelijk ook voordeel uit het gebruik van Ethereum. Zij zijn niet langer afhankelijk van dure tussenpartijen. Dit kan dus leiden tot een serieuze kostenbesparing.

 

Ethereum is de enige cryptocurrency die zulke grote bedrijven achter zich heeft staan. Het is daarom dan ook niet verwonderlijk dat Ethereum in de afgelopen maanden behoorlijk gestegen is. De munt staat op dit moment zelfs op de tweede plek qua marktkapitalisatie. De Bitcoin staat nog steeds op de eerste plaats.

 

Financiele instellingen

Het Ethereum nieuws verspreid zich verder dan alleen de Fortune 500. Ook financiële instellingen beginnen de voordelen ervan in te zien. Om een voorbeeld te noemen: Merry Lynch, wat een onderdeel is van Bank of America heeft samen met Microsoft al een applicatie ontwikkeld die geheel op het Ethereum draait. De applicatie heeft als meest voorname doel om het contact tussen de klanten en de bank te vergemakkelijken en veiliger te maken.

https://cryptobenelux.com/ethereum-nieuws/