Gropro bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Geen nekklachten tijdens het rijden

Op de oudere modellen van autos zitten vaak geen achteruitrijcamera’s, maar toch kunnen ze erg handig zijn. Zo hebben mensen vaak een blinde hoek wanneer ze achteruitrijden of veroorzaakt het nekklachten. Het kan ook snel gevaarlijk worden. Een achteruitrijcamera installeren kan dan een goede oplossing zijn. Ook wanneer u met de camper of caravan op vakantie gaat. 

 

Achteruitrijcamerawinkel zorgt voor een breed assortiment aan achteruitrijcamera’s voor allerlei merken. Bijvoorbeeld Ford, Citroën en Volkswagen. U kunt zelf deze achteruitrijcamera monteren, maar heeft daar wel wat geduld en zorgzaamheid voor nodig. Zij bieden camera’s en monitoren apart aan, of u kunt ze in een pakket aanschaffen. Niet alleen zijn ze verkrijgbaar voor auto’s, maar ook voor boten, werktuigen, campers, caravans, vrachtauto’s en bestelbussen. Ze voorzien u van de achteruitrijcamera voor het juiste merk, met de juiste kabellengtes en bieden kwaliteit. 

 

De camera’s zijn ook makkelijk te bestellen. Via de website kunt u makkelijk met iDeal betalen en wordt het gratis voor uw deur bezorgd. De verzending wordt binnen 1 werkdag verwerkt. Ook hebben de producten van deze website een garantie van minstens 5 jaar. 

 

Achteruitrijcamerawinkel biedt niet alleen, zoals de naam zegt, achteruitrijcamera’s, maar ook bouwlampen, navigatiesystemen en omvormers. 

 

Hun missie is om te zorgen voor kwaliteitsmerken, goede service en nog betere prijzen. 

 

Uiteraard is zakelijk contact ook niet overbodig. Wanneer u voor uw bedrijf achteruitrijcamera’s nodig heeft kunt u gemakkelijk contact met ze opzoeken via hun website. 

 

Klantenservice is tussen 08.30 en 16.00 te bereiken bij eventuele problemen. Ook retourneren kunt u makkelijk doen door contact op te nemen. U ontvangt dan een formulier die u met de camera kan opsturen. Zodra die is opgestuurd gaat het door een controle heen. wanneer die controle geslaagd is kan het door naar de klantenservice zodat u een reparatie/vergoeding/vervanging kunt ontvangen.

 

http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl

Gerelateerde artikelen

Linux Dedicated Server Hosting

Het klus-seizoen is begonnen

De schilder in Enschede heeft veel expertise