Gropro bedrijvengids
Gezondheid

Natuurlijk je bloeddruk verlagen

Wist u dat veel Nederlanders een verhoogd risico lopen op hart- en vaatziekten? Nog erger is misschien wel dat veel van deze Nederlanders zich hier niet van bewust zijn. Er zijn namelijk veel risicofactoren verbonden met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten, en lang niet alle Nederlanders zijn zich hiervan bewust. Zij blijven gewoon hun leven leiden zoals ze dat altijd deden en lopen zo een hoog risico met hun gezondheid. Het is belangrijk dat zij zich bewust worden van de risico’s die met hun vaak ongezonde leefstijl gepaard gaan, en wat er dient te veranderen om het risico sterk te verlagen.

Een vergroot risico op hart- en vaatziekten is ontzettend serieus en een groot probleem. Denk bijvoorbeeld aan hartziekten zoals een hartstilstand of een hartinfarct. Ook vergroot een ongezonde leefstijl het risico op een beroerte of vaatziekten zoals een aneurysma of spataders. Het is dus veel serieuzer dan de meeste mensen denken.

Risicofactoren zijn een hoge bloeddruk, roken, hoog cholesterol, diabetes, overgewicht, langdurige stress en erfelijkheid. Aan bijna elk van deze risicofactoren kan iets gedaan worden. Artsen zullen u ook vertellen dat u moet stoppen met roken en dat het gevaarlijk is om een hoog cholesterol te hebben of wanneer uw bloeddruk te hoog is. Doe hier ook echt iets mee, want de risico’s zijn groot.

Verlaag bijvoorbeeld uw bloeddruk op een gezonde, natuurlijke wijze met natuurlijke bloeddrukverlagers die artsen aanbevelen. Ook het aannemen van een gezonde leefstijl is natuurlijk erg belangrijk. In combinatie met bloeddrukverlagers komt u gemakkelijker op de juiste bloeddruk.

Aan cholesterol kunt u ook iets doen. Ook dit gaat gepaard met het aannemen van een gezondere leefstijl en het gebruik van cholesterolverlagende producten. Dit is bewezen erg goed te werken en zo verlaagt u uw kans op die nare hart- en vaatziekten erg drastisch.

http://www.oligo-pharma.nl/