Gropro bedrijvengids
Gezondheid

Wasmachine Kapot? Nieuwe kopen of laten repareren?

Ben je op zoek naar een betrouwbare reparateur in Rotterdam? wasmachinerotterdam.nl (klik hier voor de site) is een expert als het gaat om repareren van witgoed.
Al jarenlang zijn zij het adres voor het op repareren van wasmachines en andere soorten witgoed. Als je je wasmachine laat repareren heb je minimaal 12 maanden garantie en kun je altijd contact opnemen met de monteur in Rotterdam. Wil je snel je storing verhelpen en de problemen vakkundig laten oplossen? Dan is het aangeraden om een afspraak te maken via de website, dat kan met een paar muisklikken door de genweste datum aan te klikken en je telefoonnummer achter te laten.

Wist je dat wasmachinerotterdam.nl een goedgekeurde wasmachine reparateur is? Zij repareren de onderstaande merken (inclusief garantie)

– AEG
– AKO
– BAUMATIC
– MIELE
– BEKO
– CANDY
– SAMSUNG
– HOOVER
– DAEWOO
– DYSON
– EXQUISIT
– FAGOR
– ARISTON
– INDESIT
….en alle andere soorten merken!

Wil je dezelfde dag nog een goed werkende witgoed apparaat? Neem dan nu direct contact op met de monteurs van Rotterdam, met een spoedaanvraag komen zij vandaag nog bij u lang om uw witgoed apparatuur weer zo goed al nieuw te krijgen. Heb je foutcodes met je wasmachine? Bijvoorbeeld foutcode e25 code of f21 code? De oplossing om direct contact op te nemen met de reparateur. Ook wanneer je problemen hebt met je vaatwasser, wasmachine, droger of koelkast.