Gropro bedrijvengids
Hobby en vrije tijd

Leg je eigen blotevoet pad aan!

Ben  jij een echte tuinier? En is dit veruit de hobby waar je het meeste tijd aan besteed als je eens eventjes niks te doen hebt of als je vakantie hebt? Denk er dan eens aan om je train extra mooi te maken met een blotevoeten pad. Je kan dan fijn in je tuintje rondlopen met je blotevoeten over een pad dat jij zelf hebt aangelegd. Het zal iets zijn waar je ongetwijfeld  trots op zal zijn en waarmee je kan pronken bij je familie en vrienden. Er zijn diverse manieren die je kan volgen om een blote voeten pad aan te leggen.

 Wij gaan jou uitleggen wat men bedoelt met een hinkelparcours aan te leggen.  Een bloetenpad brengt ook voordelen met zich mee, het zorgt er bijvoorbeeld voor dat bij neerslag, de regen makkelijk in je grond trekt waardoor je geen grote plassen op je grasveldje krijgt.  Eerst en vooral moet je natuurlijk kiezen welk ondergrond je wilt, wil je een blotevoeten pad met klinkers? Of liever met natuursteen? Of iets totaal anders boomschijven? Jij kant het zelf kiezen wat je legt hem zelf aan!

Hierna ga je het pad beginnen met aanleggen, bij het aanleggen is de beste manier om je pad aan te leggen waarbij de bovenkant overeen komt met de rest van je grasveld zodat  op deze manier makkelijker met je benzine grasmaaier je tuin kan maaien. Wil je geen gras tussen je stenen maar iets andere dan kan je altijd gebruik maken van kruiptijm.  Het zier er ook nog eens mooi uit en gaat ook niet kapot als je er veel overeen wandelt wat wel eens het geval kan zijn bij gras.  Om je tuin mooi te houden is een bladblazer ook onmisbaar. Met een bladblazer kan je er altijd voor zorgen dat er geen bladeren door je tuin verspreid liggen.

http://www.fuxtec.nl/