Gropro bedrijvengids
Image default
Hobby en vrije tijd

Gouden munten verkopen tegen de beste prijs

Als u uw collectie gouden munten wilt verkopen dan wilt u daar natuurlijk een goede prijs voor krijgen. Munten hebben de eigenschap zeer waardevast te zijn, zeker als ze zijn geslagen uit edelmetaal. Daarom kunt u er eigenlijk altijd van verzekerd zijn dat u een goede prijs krijgt voor uw munten. Verkoop kan aan de orde zijn als u het geld dat in uw verzameling zit ergens anders aan wilt besteden. Maar het kan natuurlijk ook dat u de munten wilt laten taxeren als u uw testament gaat laten maken. Ook dat kan, want een taxatie is kosteloos en u bent nooit tot verkoop verplicht. Ga altijd naar een erkende taxateur met ruime ervaring. Zo weet u zeker dat u de beste prijs krijgt voor uw kostbare muntencollectie.

Een gouden munt uit een erfenis verkopen

Wanneer een dierbare u na overlijden een gouden munt heeft nagelaten dan kunt u daar twee dingen mee doen. U kunt de munt mooi oppoetsen en te pronk zetten. Maar misschien heeft u er niets mee en wilt u uw gouden munt liever verkopen. Ook dat is een mogelijkheid. U kunt hiervoor terecht bij Postzegel- en Muntenhandel Insulinde, gevestigd in Den Haag. Dit bedrijf is al meer dan een eeuw actief en kan dus bogen op een uitstekende reputatie en ruime ervaring. Uw munt wordt getaxeerd en u krijgt een bod. Het staat u vrij om dit wel of niet te accepteren. De prijs wordt bepaald aan de hoeveelheid goud en aan de zeldzaamheid van de munt.

Ook voor zilveren munten kunt u terecht bij deze expert

Postzegel- en Muntenhandel Insulinde is niet alleen uw adres voor het verkopen van gouden munten. U kunt hier ook terecht als u zilveren munten van de hand wilt doen. Daarnaast koopt het bedrijf zeldzame postzegels en bankbiljetten in. Deze worden vervolgens doorverkocht aan verzamelaars wereldwijd.

https://www.insulindedenhaag.nl/