Gropro bedrijvengids
Woning en Tuin

Houten vloeren kopen

Ik wil graag houten vloeren kopen omdat ik ga verhuizen en ik graag de vloer wil veranderen naar een van hout. Ik ben namelijk op het idee gekomen om een eikenhouten vloer in mijn huis te leggen en het liefst ook op alle slaapkamers. Nu heb ik alleen een bedrijf nodig dat niet al te duur is maar toch kwaliteit kan leveren. Het liefst dus rechtstreeks uit eigen fabriek. Ik wil deze vloer dus in mijn hele huis leggen dus daarom wil ik er niet al te veel geld aan kwijt. Natuurlijk weet ik dat het veel gaat kosten maar ik wil er zoveel mogelijk op besparen, omdat het wel een leuke investering in het huis is met de mooie keuken die we hebben. In dit blogje lees je of ik een bedrijf heb gevonden die aan mijn eisen voldoet en of zij mij hebben kunnen helpen.

Googelen

Ik ben gaan Googelen op houten vloeren zodat ik een mooi overzicht heb van de bedrijven die houten vloeren verkopen. Omdat ik op zoek was naar een bedrijf met een eigen fabriek heb ik in mijn hoofd een filter gezet en alleen gekeken naar de bedrijven die dus ook rechtstreeks uit eigen fabriek haalden. In Google vond ik uiteindelijk een bedrijf wat een showroom bij mij in de buurt had. Namelijk Bax Houthandel. Ik ben woonachtig in Barneveld en daar had het bedrijf ook een showroom zitten. Ik ben daar dus direct langsgegaan om te kijken of zij mij konden helpen.

Bax Houthandel

Ik wil mijn houten vloeren kopen bij Bax Houthandel. Het bedrijf heeft een erg mooie showroom en het personeel was zeer vriendelijk bij mijn laatste bezoek. Zij hebben dus de lage prijzen die ik zocht omdat zij het rechtstreeks uit de fabriek halen en er geen tussenpersonen zijn. Inmiddels hebben zij ook voor mij de vloeren gelegd en het resultaat is prachtig geworden!