Gropro bedrijvengids
Image default
Woning en Tuin

Leuke items voor je woning

Op online woonwinkel deens.nl kun je 24/7 terecht voor hippe artikelen van belangrijke interieur labels als dBodhi, Jesper Home, Doing Goods, HKliving en The Gift Label. Voorbeelden van op dit moment erg populaire items zijn The Gift Label cadeau-box, HKliving lamp en Doing Goods deurknop.

Dé stijl voor in en rond het huis op dit moment is Japandi. Het gaat hierbij om een verrassende mix van de Scandinavische en de Japanse vormgeving. Je herkent Japandi meubelen en accessoires aan de volgende eigenschappen: functioneel, minimalistisch, warm, rustgevend en her en der een accentje imperfectie.

Om je een indruk te geven van het gehele assortiment van Deens beschrijven we een aantal artikelen. Allereerst een teakhouten salontafel van Bazar Bizar. Deze naturelkleurige tafel van 130 bij 41 bij 80 cm is met de hand gemaakt. Het is een multifunctionele tafel die zowel binnen als buiten tot haar recht komt. Met antischimmel en houtolie houd je dit model in perfecte conditie. Bazar Bizar is een Belgisch merk. De designers laten zich inspireren door het Indonesische eiland Bali. Naast tafels levert Bazar Bizar onder meer lampen, vazen, borden, spiegels en kussens.

Broste Copenhagen is al jaren een toonaangevende naam in Denemarken. De bloempotten, stoelen en bijzettafels zijn sinds kort ook bijzonder gewild in Nederland. Wij zoomen kort in op de Broste Copenhagen sofa in beige. De bank is 2,5 meter lang, 92 cm breed en 70 cm hoog. De diepte is 75 cm. Hij is ontworpen door Omayra Maymó, een van de huisstylisten van Broste Copenhagen. De left side sofa is gemaakt van 90% polyester en 10% katoen. De hoezen van de kussens kun je op 30 graden wassen. Stomen kan natuurlijk ook.

Nikki, zo heet het WOOOD bureau van grenen in jadegroen. De stijl is simpel en rechttoe rechtaan. Helemaal van deze tijd dus. Het bureaublad is 1,40 meter lang en 62 cm breed. In het midden – onder het blad – zit een open opbergplek. Links en rechts daarvan bevinden zich handige lades. Je kunt heel wat spulletjes kwijt op en in Nikki.

https://www.deens.nl/nl