Gropro bedrijvengids
Woning en Tuin

Muurstickers met ezels

Muurstickers met ezels hebben alles wat we nodig hebben om eens smakelijk te lachen. Ezels zijn niet alleen erg leuke dieren, maar hebben ook een unieke uitstraling die gewoonweg erg grappig is. Deze uitstraling heeft er ook voor gezorgd dat zij vaak worden omschreven als domme dieren. Hun ietwat onnozele uitstraling laat ons al snel denken dat zij een zeer laag IQ hebben, maar niets is minder waar. Ezels zijn eigenlijk vrij slimme dieren, die overigens ook graag tot de dienst van mensen staan. Denk maar aan de welbekende pakezels. Er is één ding wat ze altijd voor ons doen; ze laten ons altijd lachen! Juist daarom zijn de muurstickers met ezels ook zo leuk!

Muurstickers met ezels maken alles vrolijker

Stickerparadijs heeft een leuk assortiment muurstickers met ezels. In dit aanbod kun je de leukste, meest grappige en lachwekkende muurstickers met ezels vinden. Er zijn diverse modellen beschikbaar, zodat je zelf kunt kiezen welke muursticker jij het mooist vindt. Uiteindelijk zijn de muurstickers met ezels allemaal leuk genoeg om een ruimte nog vrolijker te maken dan deze al is. Dit maakt dat de muurstickers met ezels erg leuk zijn voor in baby- en kinderkamers, maar ook dat deze gemakkelijk in de woonkamer, de keuken of de hal geplaatst kunnen worden. Van vrolijkheid heb je immers nooit genoeg!

Maak een keuze uit de muurstickers met ezels

Het is niet heel eenvoudig om een keuze te maken uit de muurstickers met ezels. Ze zijn allemaal zo leuk! Natuurlijk kun je er ook voor kiezen diverse ezeltjes op de muur aan te brengen, zodat je volop vrolijkheid om je heen hebt. Wil je toch een enkele muursticker? Dan kun je kiezen uit meerdere muurstickers met ezels die leuk en schattig zijn. Ga voor een ezeltje dat dubbel ligt van het lachen, voor een schattig baby ezeltje of bijvoorbeeld voor een wat serieuzer silhouet van een ezel. De keuze is helemaal aan jou! Natuurlijk kun je ook van de muurstickers met ezels zelf het gewenste formaat en je lievelingskleur doorgeven bij het bestellen.

Beschilder je eigen ezel

Zie jij het wel zitten om de vrolijkheid en lompheid van die grappige ezels in huis te halen, maar ben jij iemand die het plakken van muurstickers met ezels net even te eenvoudig vindt? Als jij een flinke dosis creativiteit hebt die je de vrije loop wilt laten, dan hebben we nog een andere leuke optie voor je bij Stickerparadijs. Je kunt alle muurstickers met ezels ook als sjablonen bestellen. Zo kun je je eigen ezels beschilderen, met een beetje hulp en ondersteuning van de sjablonen. Maak je eigen creatie en vergeet je handtekening er niet onder te zetten!

http://www.stickerparadijs.nl