Gropro bedrijvengids
Image default
Verbouwen

Betrouwbare bouwkundige keuring in Rotterdam

Een bouwkundige keuring in Rotterdam komt goed van pas wanneer je een woning of een bedrijfspand wilt kopen. Je wilt namelijk niet achteraf spijt krijgen van je aankoop. Al heb je niet veel kennis op het gebied van gebouwen is het handig al laat je een bouwkundige keuring doen in Rotterdam. Dan weet je zeker dat je achteraf geen spijt zult krijgen. We zullen het pand laten keuren door een bouwkundige met veel expertise. De ervaren bouwkundige spot snel de mankementen van een gebouw en zal jou daarover informeren. Met die informatie kan je beter inschatten of je de woning of het bedrijfspand wel echt wilt kopen. 

Waarom zou je een bouwkundige keuring aanvragen?

Onze bouwkundige specialisten hebben al jarenlange ervaring met het keuren van woningen en bedrijfspanden. Daarom raden we het ook aan om een bouwkundige keuring in Rotterdam door ons uit te laten voeren. De inspectie zal grondig worden uitgevoerd. Zo worden bijvoorbeeld de muren en vloeren goed onder de loep genomen. Maar ook de toevoer van water, gas en elektriciteit worden goed bekeken. Daarnaast kijken we ook naar de verwarming en de draagconstructie. Een bouwkundige keuring in Rotterdam is dus zeer uitgebreid. Wanneer de bouwkundige specialist het pand onder de loep heeft genomen, wordt er een rapport gemaakt van het pand. Het rapport kan ook dienen als een proces-verbaal. Met behulp van de keuring kan je ook uitrekenen hoeveel kosten je hebt aan het opknappen van de woning of het pand.

Het aanvragen van een bouwkundige keuring in Rotterdam

Een bouwkundige keuring in Rotterdam aanvragen is heel simpel. Het enige wat je hoeft te doen is een contactformulier in te vullen. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen of telefonisch een afspraak maken. Wanneer je vragen hebt kan je die ook gerust aan ons stellen.