Gropro bedrijvengids
Image default
Verbouwen

Zelfbouw van ramen is helemaal geen rocket science

Wist je dat je helemaal geen genie hoeft te zijn om zelf ramen te plaatsen? Zelfs met een beetje hulp kun jij je ramen perfect plaatsen. Waar je die hulp kan vinden? Bij de specialisten van Raamwinkel.be natuurlijk. Ze hebben kwalitatieve ramen, ondersteunen je op alle mogelijke vlakken en zorgen ervoor dat ook jij succesvol je ramen kan plaatsen.

Kwalitatieve ramen voor zelfbouw

Als leek ken je misschien niet veel van ramen en zelfbouw en het is dan wel handig om weten dat bij Raamwinkel.be, enkel met de beste Belgische en Duitse ramen wordt gewerkt. Zo ben je als zelfbouwer zeker van kwaliteit die jaren meegaat. Ben je geen krak in het opmeten van je ramen? Vraag dan aan de mensen van Raamwinkel.be je even te helpen. Zij komen met plezier je ramen opmeten, zodat je zeker bent dat ze passen. Als zelfbouwer heb je minder ervaring dan zij en dan wil fout opmeten wel eens voorkomen.

Een waaier aan diensten voor de zelfbouwer

Naast het opmeten hebben ze bij Raamwinkel.be nog een een waaier aan diensten voor de zelbouwer. Zo is het mogelijk om een gratis workshop te volgen, die je in een mum van tijd tot een degelijke zelfbouwer omtovert. Verder zijn er tal van instructievideo’s, handleidingen en dorpelplannen die je de nodige ondersteuning bieden. Je mag bij Raamwinkel.be bovendien rekenen op fabrieksprijzen die tot 50% goedkoper zijn dan anders. Zelf je ramen plaatsen doet je dus heel wat geld besparen

Voel je je toch niet zeker genoeg, dan kun je ze ook samen plaatsen met de specialisten van Raamwinkel.be. Ook over de levering van de ramen hoef je je geen zorgen te maken. Je kan de ramen natuurlijk komen oppikken, maar vanaf een aankoop van € 2.000 worden ze ook gratis op de werf afgeleverd. Je merkt het: bij Raamwinkel.be laten ze de zelfbouwer zeker niet aan zijn lot over.

Vraag je offerte voor zelfbouw aan

Wil je weten wat je kan besparen als je zelf de handen uit de mouwen steekt? Vraag vandaag dan nog online je offerte aan. Deze is steeds vrijblijvend. Je zal aangenaam verrast zijn door het prijskaartje. Wil je meer weten over onze ondersteuning of opleiding voor zelfbouwers? Contacteer ons, we vertellen je er graag alles over.

https://www.raamwinkel.be/nl

Gerelateerde artikelen

Betrouwbare bouwkundige keuring in Rotterdam

Alle soorten lijmen bij Meiboom

Grondwerken Zoetermeer zorgt ervoor dat ook jij een goede basis hebt voor je bouwproject.