Gropro bedrijvengids
Image default
Mode en Kleding

Kies voor originele Birckenstocks

In de afgelopen jaren is Birkenstocks een hot trend geworden. Zowel mannen als vrouwen kunnen deze ergonomische sandalen dragen die passen bij de vorm van je voeten. Kleed Birkenstocks omhoog of omlaag om een chique, casual look te creëren, ongeacht je persoonlijke stijl. Het dragen van deze ondersteunende schoenen is een geweldige manier voor iedereen om zich ongelooflijk comfortabel en modieus te voelen op hetzelfde moment.

Ga op zoek naar het echte merk

Birkenstock is een merk, geen stijl, en de schoenen kunnen duur zijn, en kosten soms meer dan €100 per paar. Andere bedrijven maken minder dure knock-offs, sommige voor maar €25. Echte Birkenstocks zijn echter goed gemaakt en gaan lang mee, met speciale gepatenteerde zolen.

Er zijn een aantal manieren om ervoor te zorgen dat je Birkenstocks authentiek zijn en niet nep. Birkenstock heren schoenen en dames schoenen worden geleverd in een doos met het merk Birkenstock-, niet in een gewone doos of plastic zak. Het logo, het geregistreerde handelsmerk en de woorden “Made in Germany” staan op het voetbed van elke schoen. Echte Birkenstocks zijn nooit in China gemaakt.

Het Birkenstock-logo staat ook op de binnenzijde van elke schoen en op elke gesp en knoop.
Knock-off Birkenstocks zijn zwaarder dan de echte, en hebben misschien klontjes lijm die de schoenen bij elkaar houden.

Om er zeker van te zijn dat je echte Birkenstocks krijgt, koop je ze bij een erkende Birkenstock-dealer.

Kies voor een tweetraps Birkenstock voor een klassieke en veelzijdige look. Deze stijl, met een bandje over de tenen en een bandje over de bovenkant van de voet, is de iconische Birkenstock. Het werkt in vele settings, van een badplaatsje tot een modebaan.

Het tweebandmodel Arizona is de topverkoper van het merk.
Als je de riemen op de Arizona te omvangrijk vindt voor je smaak, probeer dan het Sidney model. De bandjes op deze sandalen zijn slanker en de gespen zijn kleiner. Dit is een meer vrouwelijke variant op de klassieke Birkenstock.