Gropro bedrijvengids
Image default
Mode en Kleding

Wat draag je niet tijdens een bruiloft?

Een uitnodiging voor een bruiloft is een grote eer. Je vrienden willen dat je hen helpt een van de belangrijkste mijlpalen in hun leven te vieren. U herinnerde zich de datum te hebben bewaard en vond een zinvol huwelijksgeschenkidee. Nu heb je alleen nog een vlekkeloze outfit nodig.

Het perfecte ensemble uitzoeken om een ​​bruiloft bij te wonen, is gemakkelijker dan je denkt. Soms is alles wat nodig is een beetje begeleiding. Om u te helpen, hebben we een lijst met 14 items samengesteld die u niet op een bruiloft mag dragen. Door deze fashion faux-pas te vermijden, maak je een smaakvolle fashion statement en toon je respect voor de bruid en bruidegom.

Een van de meest voor de hand liggende fouten bij een bruiloft is om de bruid te matchen. Je moet voorkomen dat je ten koste van alles wit draagt. Dit omvat ivoor, off-white of zelfs een lichtblauwe tint. Het laatste dat u wilt doen, is gasten opwachten en u feliciteren met uw grote dag en vragen naar uw trouwjurkstijl in plaats van de werkelijke bruid. Als wit je go-to is, kies je voor lichte pastelkleuren, zodat er meer een contrast is tussen jou en de bruid. omdat de meeste bruiden een witte trouwjurken dragen.

Net zoals dames de bruid niet willen opfrissen, willen de heren de bruidegom niet opwaarts bewegen. In plaats van een overdreven formele zwarte smoking moeten mannen zich in een pak of blazer kleden. Het is beter om overdressed te zijn dan underdressed, maar vind een gelukkig medium dat je niet voor de bruidegom zal hebben aangezien.

Sla de krappe cocktailjurk over en kies voor iets meer aan de conservatieve kant. Jurken en rokken moeten ongeveer op knielengte zijn. Probeer op een buitenhuwelijk met warme zomer lichtere stoffen te dragen in plaats van minder. Als de ceremonie wordt gehouden in een kerk of een tempel, is het een goed idee om een ​​sjaal of dekmantel mee te nemen om je schouders te bedekken.

Terwijl je misschien aanneemt dat een thema van een barnyardhuwelijk je favoriete spijkerbroek vraagt, is dit niet het geval. Tenzij de huwelijksuitnodiging expliciet zegt om denim te dragen, kies dan voor een goed toegesneden broek. Denk eraan, het is beter om overdressed te zijn dan underdressed op een bruiloft.

Het beste is om de duikhalslijnen voor een bruiloft over te slaan. Draag ook geen backless-kleding. Probeer in plaats daarvan een sweetheart halslijn met een smaakvolle ketting. U bent zeker om hoofden voor de juiste redenen te draaien.

Draag geen doorschijnend of transparant iets op een bruiloft. Zorg ervoor dat je je outfit in een paar verschillende verlichte gebieden (zowel natuurlijk als fluorescerend) uitprobeert om ervoor te zorgen dat niets zichtbaar is. Probeer meer bescheiden materialen zoals chiffon of satijn te dragen. Als je toch een pure stof wilt dragen, draag dan een jurk met pure details in de mouwen, zolang het maar smaakvol is gedaan.

Zwarte jurk met zwarte hakken

Hoewel deze faux-pas een beetje in het grijze gebied zit van wat acceptabel is voor bruidskledij, is het beter om veilig te zijn dan sorry. Zwart wordt meestal gedragen door mensen in rouw om sombere zaken. Vier de liefde met een helderder kleurenschema. Als u toch iets donkerder wilt, kies dan een blauwe of marinekleur in plaats van zwart.

Bewaar je flip-flops voor op het strand. Als je niet de hele dag dol bent op hoge hakken, probeer dan eens wat geklede sandalen of stijlvolle flats. Voor jongens, kies een paar schoenen met gesloten tenen. Als je een strandhuwelijk bijwoont, neem dan contact op met de bruid en bruidegom om te zien wat hun verwachtingen zijn.

Als de bruid een sprookjesachtige bruiloft heeft, moet ze waarschijnlijk degene zijn die de tiara draagt. Kies als gast voor subtielere hoofdbedekking. Probeer een schattige hoofdband of een tuinhoed die bij de kledingvoorschriften van het paar blijft.

Sprankelende cocktailjurk op hanger

Vermijd overdreven opzichtig te zijn met opvallende metallics en pailletten. Het is prima om een ​​beetje sprankeling te hebben op je accessoires, maar een bedazzled outfit zal de schijnwerpers stelen.

Het is prima om een ​​statement te maken, maar zorg ervoor dat het smaakvol is gedaan met een stijlvolle ketting, schattige clutch of designerstropdas. Vermijd botsende kleuren of overdreven heldere neons. Bedenk dat alle ogen gericht moeten zijn op het bruidsfeest.

Dit valt ook onder de categorie “te opzichtig”. Probeer in plaats van dierenafdrukken iets meer geschikt, zoals subtiele strepen of polka dots. Leuke en eenvoudige ontwerpen zoals deze voegen persoonlijkheid toe aan je outfit zonder te agressief te zijn.

Koppel met bloemen en verontruste jeans

Wees niet de gast die opduikt in een gescheurde spijkerbroek! Hoewel de verontruste look op dit moment ‘in’ is, is dit zeker geen geschikte kleding voor een bruiloft.

Slogan T-stukken zijn te casual voor het huwelijk van een vriend of familielid. Bewaar je favoriete tee voor casual vrijdagen en kies voor een meer formele jurk of pak. Maak van de gelegenheid gebruik om je in je beste kleren aan te kleden. We raden je aan om een getailleerde galajurk, avondjurk, niet te opvallend, vriendelijk te dragen. Denk ook een aan betaalbaar ondergoed.

https://www.betaalbaarondergoed.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoe besparen op je galajurk

Kies voor originele Birckenstocks