Gropro bedrijvengids
Image default
Mode en Kleding

Een handige tas voor je camera

Een handige tas voor je camera 

Je camera wil je natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Als je hem overal mee naartoe neemt is het handig om een goede tas ervoor te hebben. Of je koopt een tas die je altijd gebruikt, maar dus ook handig is als je camera erbij betrokken is.

 

Een grote of een kleine tas?

In principe maakt het voor de camera zelf natuurlijk niet uit of het een grote of een kleine tas is waar je hem in doet. Je moet alleen wel kijken naar de grootte van je camera zelf. Hij moet er op zichzelf wel inpassen en afhankelijk van wat jij allemaal nog meer mee wilt nemen moet je de grootte van je tas aanpassen.

 

Een paperbag bijvoorbeeld is een handige handtas die aardig wat ruimte heeft, maar niet per se niet normaal groot oogt. Het is een iets ruimere handtas waar je dus ook meer in kwijt kan. Als jij een hele dag weg gaat met camera dan is zo een tas zeker handig je zou er bij wijze van zelfs nog een flesje water in kunnen doen, buiten je standaard spullen.

 

Een rugzak kan ook heel handig zijn. Niet iedereen vindt het fijn om een rugzak te dragen, maar soms kan het wel echt handig zijn. Als je bijvoorbeeld veel dingen mee neemt of je gaat echt ergens heen waar je veel gaat lopen. In dat geval heb je echt geen zin om steeds een tas te dragen met je handen hoor. Een sticky lemon rugzak is in dat geval dan ook vele malen makkelijker om mee te nemen voor jezelf.

 

Hoe groot de rugzak is kan je ook helemaal zelf bepalen natuurlijk. Je hebt diverse soorten waaronder dus hele grote. Je kunt je dan inbeelden van die tassen die bergbeklimmers meenemen. Of je neemt juist een kleine waar alleen de camera bijvoorbeeld in past.

 

Een cameratas?

Bij vele camera’s kun je ook een speciale camera bag kopen. Soms krijg je die er al bij ne soms moet je die zelf nog kopen. Die hangen vaak om je lichaam heen als een crossbody tas. Je draagt hem dus niet en hij is ook aardig veilig doordat ie op je lichaam hangt. Wel raden we je aan hem een beetje vooruit te plaatsen zodat je wel altijd zicht hebt op de camera, je weet het namelijk maar nooit. We hopen dat je de ideale tas kunt vinden voor je camera!