Gropro bedrijvengids
Image default
Mode en Kleding

Het belang van een waszak voor je bh

Het belang van een waszak voor je bh

Wanneer je je bh in de was gooit, dan is het belangrijk dit niet te doen zonder het gebruik van een waszak. De reden hiervoor, is dat je bh allerlei verschillende uitstekende onderdelen heeft. Hierbij moet je denken aan de sluiting, maar ook de mogelijkheid tot een eventuele uitstekende beugel. Dit kan tijdens het wassen ervoor zorgen dat niet alleen je bh kapot gaat, maar nog erger ook je wasmachine schade oploopt. Door het gebruik van een waszak, hoef jij je geen zorgen te maken dat er iemand met je bh of wasmachine gebeurt. Naast de belangen van het gebruik van een waszak, geven we je in dit artikel ook enkele tips voor het wassen van verschillende soorten bh’s.

Zwangerschaps bh

Wanneer je zwanger bent, gebeurt er natuurlijk het nodige met je lichaam. Eén van deze dingen is het groeien van je borsten. Omdat dit ervoor kan zorgen dat je borsten een stuk gevoeliger worden, is het belangrijk dat je ze extra goed ondersteunt. Dit kun je doen voor bijvoorbeeld het dragen van een zwangerschaps bh. Het voordeel aan deze bh, is dat deze je borsten strak tegen je lichaam druk, waardoor ze extra worden ondersteunt. Dit voorkomt dat ze kunnen bewegen, waardoor de pijn een stuk minder is, dan wanneer je een normale bh draagt.

Sport bh

Een sport bh zorgt voor extra ondersteuning tijdens het sporten, maar ook wordt een sport bh met voorsluiting na operatie vaak gedragen ter ondersteuning van je borsten. Vooral bij intensieve sporten zoals hardlopen is het aan te raden een sport bh high support te dragen om zo je borsten extra te ondersteunen. Omdat je tijdens het sporten vaak zweet, is het niet zo, zoals bij een normale bh dat je deze even kunt laten verfrissen door hem enkel en alleen buiten neer te hangen. Je sport bh dien je dus regelmatig en het liefst na iedere sportsessie te wassen. Doe dit overigens niet iedere keer door hem in de wasmachine te gooien, maar gebruik ook regelmatig de mogelijkheid van een handwas. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar zorgt er ook voor dat je bh een stuk langer meegaat.

Goed om te weten

Een waszak voorkomt dat je bh’s beschadigd raken of nog erger je wasmachine onherstelbare schade oploopt. Toch kan het soms verstandig zijn te kiezen voor een handwas om zo niet alleen je wasmachine een keertje minder te laten draaien, maar ook om ervoor te zorgen dat je bh in betere kwaliteit blijft. Je kunt je voorstellen, dat het effect op een bh van twee uur lang hard ronddraaien iets anders is, dan wanneer je een handwas doet!