Gropro bedrijvengids
Image default
Banen en opleidingen

Logistiek planner

Logistiek planner

Kom je net van gebouw of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? voor deze internationale opdrachtgever ben ik op zoek naar logistiek planner die affiniteit heeft met plannen en ervaring heeft met een wms-systeem.

Bedrijfsomschrijving

Deze internationale opdrachtgever in de landstreek van tiel is op zoek naar een logistiek planner. Kwaliteit, samenwerking en bestendigheid staan hoog in het vaandel. Oplossingsgericht en vanuit maatwerk geleverd zij grotendeels aan omvangrijke b2b opdrachtgevers.

Als in- en outbound planner ben je aansprakelijk voor het plannen van de inkomende en uitgaande orders. je zal daarnaast de wms-supergebruiker werd te de organisatie en zorgt voor de snelle verzending van goederen. op wat voor methode kunnen de processen beter en efficiënter lopen? jij gaat ermee aan de slag!

Omschrijving

Dagelijks plannen van zowel inkomende als uitgaande orders ; je bent het aanspreekpunt met vragen over het wms-systeem ; je bereid verzenddocumenten voor ; behoeften en totaalbeeld beschikbaarheid inzichtelijk beminnen ; je regelt transport voor de outbound ; je bent het eerste aanspreekpunt voor transporteurs ; schakelen met andere inwonende afdelingen logistiek en orderdesk.

Profiel van kandidaat

Je hebt tenminste een mbo 4 educatie aansturing logistiek, hbo is een volwassene pré ; je hebt tenminste 1-3 jaar werkervaring in de transport/ logistiek, een starter met relevante stage-ervaring kan ook ; goede beheersing van de nederlandse en engels taal in woord en geschrift ; kennen van ms office. Liefst relevante werkervaring met excel ; ervaring met warehouse management stelsel ( wms ), kennen van microsoft dynamics is een volwassene pré ; je hebt sterke communicatie- en analytische vaardigheden.

Aanbod

Voor de functie van logistiek planner ligt de salarisindicatie tussen de €2. 200, – en €2. 400, – bruto per periode, onzelfstandig van je werkervaring. Het is een uitdagende baan in een snelle multifunctionele vorm waar prioriteiten regelmatig hervormen.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/een-baan.html