Gropro bedrijvengids
Image default
Banen en opleidingen

PLC ENGINEER / Automatisering

PLC ENGINEER (HBO)

De nieuwste plc systemen, complexe dieet en de mogelijkheid om eindeloos te leren. Zelfs met jouw vracht aan ervaring kan je als plc programmeur bij steelweld meer ontdekken en voorts groeien. Van china tot amerika en in europa.

Als plc programmeur bouw je overal ter aarde oprichten voor a-merken als Jaguar Land Rover, Volvo en BMW. Wij zijn immers de enige systemintegrator in de automotive industrie van nederland. Connect to plc programmeur wij ontwaren dé plc programmeur die onze robots en machines met de digitale speuren dezelfde kant op zet. Dat kan jij, want jij programmeert niet eenzaam jij snapt hoe robots denken en machines werken.

Onze robots en machines bezitten jouw aanvoeren nodig, overmits jij durft te werken met een productielijn vol met de nieuwste robots ;
jeukende handen krijgt van een ingewikkelde casus ;
werken in het buitenland een prachtige kans vindt ;
hard werkt en niet kijkt op een uurtje meer.
Beschut niet in ruil voor reserve vrije tijd ;
thuis al een volledig computeriseren huis hebt.

Voor de functie van plc programmeur heb jij dit in je databestand enkele jaren ervaring als plc programmeur of plc engineer ( bv. In de machinebouw- of procesindustrie ) ; een hbo-diploma in elektrotechniek, industriële automatisering of mechatronica ; ervaring met plc-softwaresystemen, zoals siemens s/tia, allen-bradley rslogix ; goede communicatieve en sociale vaardigheden ; een goed woordje over de begrenzing ( sowieso engels ). Deze voorwaarden zitten bij ons in de firmware een goed startsalaris ; om te beginnen een jaarcontract.

Over en weer geen tweestrijd meer?

Dan krijg je en vast afspraak ;
een daggeldvergoeding als je on site werkt ;
een hele gunstige overwerkregeling ;
vrije dagen per jaar ;
reiskostenvergoeding ;
on site wordt de reis en het logies vergoed.
Ook de maaltijden worden vergoed ;
flexibele arbijdsduur ;
een prima pensioenregeling ;
% vakantietoeslag ;
een winstdeling per jaar ;
collectieve verzekeringsmogelijkheden ( onder andere ziekte- en autoverzekering ) ;
interne opleidings-, doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden.
Kunnen we de robots onderwijl insen op je komst? onze state-of-the-art robots afwachten op je zouden we onderwijl een rekentuig voor je klaarzetten en je tickets romans? dan ontvangen we graag je cv en motivatie voor deze vacature bij lagen overal kansen ‘het best bewaarde heimelijkheid van brabant. ’ we zouden het niet snel over onszelf zeggen, maar we horen het wel vaak van mensen die binnenstappen bij steelweld. We zijn divisie van een van de grootste familiebedrijven van nederland en liefhebben ons overwegend bezig met automatisering in de automotive branche. Om nauwkeurig te zijn, we zijn in de automotive industrie de enige systemintegrator van nederland. Daardoor krijgen jij en je robots de kans om universeel te werken voor a-merken als jaguar land rover, volvo en bmw.

En zeg nou zelf, hoe gaaf is het als jij tegemoet je vrienden kan zeggen ‘aan die auto heb ik meegebouwd’? steelweld scheppen deel uit van het grotere. Toch voelt het niet zo. Te onze platte anatomie ben je een van ons en veilig geen nummer.

Jouw leidinggevenden zijn ook je collega’s en staan eeuwig open voor jouw input en ideeën. En of je nu werkt vanuit breda of ergens ter globe lijnen bouwt, je werkt bijeen met collega’s die net zo fanatiek zijn als jij. Zij weet ook dat ze je niet moeten storen onder het programmeren.

https://www.vindazo.nl/keywords/automatisering.html

Gerelateerde artikelen

4 netwerktips voor het vinden van een nieuwe werkkring

Werk zoeken of een nieuwe opleiding vinden

Crewmanagement voor de binnenvaart met diverse vacatures