Gropro bedrijvengids
Image default
Banen en opleidingen

Crewmanagement voor de binnenvaart met diverse vacatures

Heeft u een schip en doet u aan binnenvaart? Dan heeft u waarschijnlijk veel personeel nodig. Uw bemanning is erg belangrijk en u wilt natuurlijk dat alleen de meest geschikte personen deze functies vervullen. Het kan lastig zijn om deze personen te vinden, maar met Leviano Crewing is dat einde verhaal. Of u nu kort of lang heeft gezocht, uw gewenste dekman vindt u bij deze expert. Zij zorgen ervoor dat uw vacature op hun website komt te staan en zij zorgen voor een goede selectie en werving. Doordat zij verstand hebben van de zaken zorgen zij voor een juiste match tussen werkgever en werknemer. De wensen van beide partijen staan centraal en zij willen dan ook een lang dienstverband aanmoedigen, zodat u niet na een paar weken of maanden weer opnieuw op zoek kunt gaan naar een dekman. Dankzij dit crewmanagement voor de binnenvaart heeft u binnen no-time een werknemer!

Hoe zoekt dit bedrijf uw deksman?

Bij Leviano Crewing staat een goede bemanning voor uw schip vinden centraal. Zij plaatsen uw vacature en kijken welke sollicitanten er geschikt zijn. Deze nodigen ze uit voor een gesprek en als ze het idee hebben dat dit wel een match is voor uw schip, dan krijgen jullie samen een gesprek. Op deze manier bent u verzekerd van een goede procedure en komt er waarschijnlijk een fantastische persoon voor de functie als dekman uit. Hiernaast zijn er ook nog andere functies die u op deze website kunt plaatsen, bijvoorbeeld voor stuurman, matroos of kapitein. Er zijn altijd wel mensen die een schipperdroom hebben, dus ook hiervoor vinden ze dankzij hun crewmanagement in de binnenvaart een goed persoon.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw rederij

Heeft u een nieuwe deksman nodig? 0f zoekt u een professional die een andere vacature in uw binnenvaartrederij kan vervullen? Leviano Crewing is u graag van dienst met hun crewmanagement in de binnenvaart. Neem contact met hen op via de gegevens op de website van deze specialist.