Gropro bedrijvengids
Image default
Auto’s en Motoren

Classic VW supplies? Paruzzi!

Ben je bezig met het schoonmaken van je Kever motor en kom je erachter dat deze eigenlijk aan vervanging toe is? Bij Paruzzi zit je helemaal goed. Het Paruzzi-team bouwt zelf gereviseerde VW-motors. Je hebt de keuze uit een standaard luchtgekoelde motor. Deze is geschikt voor ongelode benzine.

Een tweede mogelijkheid is een getunede motor voor je Kever. Zo’n exemplaar beschikt over meer vermogen als gevolg van een grotere cilinderinhoud. Een getunede Kever-motor kan Paruzzi leveren in 1775cc en 1641cc. Heb je specifieke wensen of eisen, daar houdt Paruzzi natuurlijk rekening mee.

Op alle motoren is een garantie van twee jaar geldig. VW-doe-het-zelvers wijzen we erop dat je online veel informatie en tips vindt. Over de Kever, maar ook over alle andere VW klassiekers. Dus check voor je gaat sleutelen paruzzi.com en lees bijvoorbeeld: -welke kracht je moet gebruiken als je een bout of moer aandraait in het aantrekmomentenschema; -wat de juiste afstelgegevens zijn voor de transmissie.  De VW Kübel wordt in de volksmond ook wel Kübelwagen genoemd. En dit is dan weer een afkorting van het Duitse Kübelsitzwagen oftewel kuipstoel-auto. Van oorsprong is een Kübel een militair voertuig. De VW Kübel staat bekend als sportieve, lichte terreinwagen met of zonder kuipstoeltjes. Als je op zoek bent naar originele parts voor je Kübel, dan vind je die in een van onderstaande rubrieken/groepen: 1 : Motor; 2 : Benzine, Uitlaat, Kachel; 3 : Transmissie; 4 : Vooras, Besturing; 5 : Achteras, Differentieel; 6 : Remmen, Velgen; 7 : Bumpers, Chassis, Hand & Voetbedieningen; 8 : Carrosserie, Interieur; 9 : Elektriciteit; 0 : Diversen. Qua Benzine, Uitlaat, Kachel zijn veel bestelde onderdelen bijvoorbeeld afsluitpluggen, verchroomde benzinefilters, benzineleidingen, benzinetanks, brandstofslang-aansluitingen en RVS uitlaatpijpjes. Als een bepaald item tijdelijk niet op voorraad is, zie je dat in één oogopslag. Er staat dan namelijk een rood rondje met wit streepje bij. Dat iets wel direct te leveren is, zie je aan het groene rondje met wit vinkje.

 

https://www.paruzzi.com/

Gerelateerde artikelen

De ambitie is om tot 2025 12 volledig elektrische BMW modellen te introduceren.

Dual dashcams worden steeds populairder

Autosloperijen