Gropro bedrijvengids
Image default
Particuliere dienstverlening

De belangrijkst Koopgids voor elektrische steps

Het kiezen van een elektrische step kan veel werk zijn. Er zijn al deze verschillende merken, modellen, kenmerken, prijzen en aantallen om over na te denken.

Dan moet u rekening houden met uw behoeften, uw budget, uw unieke situatie…

Dat wordt allemaal al snel erg ingewikkeld.

Maak je geen zorgen. We zijn er allemaal geweest en we weten precies hoe het voelt.

Ik heb deze koopgids voor elektrische steps gemaakt om je te helpen snel en gemakkelijk de juiste keuze te maken. Volg het eenvoudige raamwerk dat hier wordt beschreven om een slimme beslissing te nemen voor het kopen van een elektrische step.

Hoe om uw perfecte elektrische step te kiezen?

Dit is een eenvoudige methode die u meestal naar 1 tot 3 modellen leidt door simpelweg de steps te elimineren die niet precies aan uw behoeften voldoen. Als je meer dan één keuze hebt, kun je kiezen op basis van je buikgevoel, wetende dat al je basissen gedekt zijn.

Dit is een waarde-eerst systeem. Je hebt misschien gemerkt dat we uitgaan van de prijs, we overlopen elke belangrijke behoefte en we laten het uiterlijk voor het laatst. Zoals je zult zien, is daar een heel goede reden voor.

Om te beginnen, schrijf je behoeften op met betrekking tot 9 van de 11 bovenstaande punten:

  • hoe veel is het absolute maximum dat u zou betalen voor een elektrische step

  • wat zijn de wettelijke vereisten voor elektrische steps in uw stad of land (leeftijdsvereiste, snelheidslimieten, of ze legaal op de weg zijn, enz.)

  • je lichaamsgewicht of gewichtsbereik als je de neiging hebt te schommelen

  • je lengte en je verwachte volwassen lengte als je nog steeds groeit

  • het bereik dat je nodig hebt van uw step voor uw langste geplande reis

  • de hoeveelheid regen of sneeuw die uw stad of land heeft (laag, gemiddeld, hoog)

  • hoe heuvelachtig is het gebied dat u verwacht te rijden het meest (laag, gemiddeld, hoog)

  • hoe vaak moet u uw step dragen en hoeveel probleem zal dat voor u zijn (laag, gemiddeld, hoog)

  • het kwaliteitsniveau dat u zoekt (waaronder modelbeoordelingen en merkreputatie)

  • moet uw scoote r specialiseren in een bepaald gebied (zoals een geweldige studentenstep zijn of een geweldige step zijn voor leveringen)

Vervolgens gebruik je onze hulptool voor het kopen van elektrische steps en sluit je je specifieke behoeften aan it.

Hoewel het je opties terugbrengt tot een handvol keuzes, moet je je van één ding bewust zijn: het is nog steeds maar software. Het zal geen vervanging zijn voor je gezond verstand en oordeel. Gebruik het dus als richtlijn, niet als een in steen gebeitelde regel.

Vanaf dat moment moet je de resterende keuzes controleren om gewoon degene te kiezen die je het leukst vindt. Hoewel het uiterlijk van uw step belangrijk is, zou het pas een factor moeten zijn nadat al het andere is overwogen.

Ten slotte, als u nog steeds geen beslissing kunt nemen, houdt u rekening met enkele andere kenmerken. Dit zijn niet zo belangrijke kenmerken, maar ze kunnen uw keuze wel gemakkelijker maken.

Uw elektrische step voldoet aan uw lokale wetten

Het volgende dat u moet controleren, zijn de lokale verkeerswetten en andere wetten die van invloed kunnen zijn op uw ritten.

Straatwettigheid

Controleer om te beginnen waar elektrische steps in uw omgeving mogen rijden. Is bijvoorbeeld een Ninebot of Denver SCK 5300 toegestaan?

Op sommige plaatsen mogen ze alleen op de weg, op andere op de fiets rijstroken, maar verbied ze om op trottoirs te rijden.

In veel landen en steden over de hele wereld is het gebruik van elektrische steps nog grotendeels ongereguleerd. In deze scenario’s zijn doorgaans dezelfde wetten voor fietsen of kleine motorfietsen van toepassing op elektrische steps.

Wat betekent dat u weinig of geen juridische problemen zult hebben.

Maak in ieder geval zorg ervoor dat u uw eigen specifieke wetten controleert en ook mijn juridische gids voor elektrische steps raadpleegt.

Snelheidslimiet

Vaak, op plaatsen waar enige regelgeving van toepassing is op elektrische steps, snelheid zal worden beperkt.

Voor veel landen zal deze beperking 15 mph / 25 kmh zijn.

Hoewel deze wetten meestal wat laks zullen zijn, zullen ze nog steeds de werkelijke wet. Je slimste optie zal altijd zijn om het te respecteren.

Betekent dit dat je een elektrische step moet kopen die niet sneller kan gaan dan je lokale snelheidslimiet?

Natuurlijk niet. Het respecteren van de wet komt van u, niet van uw step.

Toch, als uw lokale snelheidslimiet 25 mph / 25 kmh is, heeft het weinig zin om een 62 mph / 100 kmh step te krijgen als je alleen maar gaat gebruik het voor woon-werkverkeer.

 

https://nr1elektrischestep.nl/