Gropro bedrijvengids
Image default
Particuliere dienstverlening

Het geschikte lensimplantaat voor u bij deze specialist

Wanneer uw zicht minder wordt, is het altijd aangewezen om over te schakelen op een bril en lenzen. Beide kunnen voor heel wat ongemakken zorgen. Zo geraken sommigen niet gewend aan de bril die continu op de neus steunt. Eveneens bieden lenzen die dagelijks geplaatst en verwijderd worden vaak vele ongemakken. Dan is het misschien wel de moeite om een lensimplantaat te overwegen. Het grote voordeel hieraan is dat u na een ingreep niets meer hoeft te doen en u vervolgens weer geniet van een goed zicht. Refractiecentrum Haaglanden staat hierin voor u klaar.

De keuze is aan u

Kiest u voor een lensimplantaat? Dan oriënteert u zich ook het best op de verschillende mogelijkheden. Zo is er een Artisan of Artiflex lensimplantaat. Bij het eerste plaatst men een kunststoflens in de voorste oogkamer. Tijdens de ingreep maakt men een incisie van 5 à 6 mm in uw oog, waardoor het na de operatie wel een aantal dagen nodig heeft om te herstellen. Na deze herstelperiode zult u merken dat uw zicht aanzienlijk is verbeterd. Een Artiflex lensimplantaat heeft een andere procedure. Deze kunststoflens is een stuk flexibeler, waardoor de chirurg deze opgevouwen in het oog kan aanbrengen. Hierdoor is de incisie een stuk kleiner dan bij een Artisan variant en is er geen hechting nodig achteraf. Met een druppel verdoving is deze ingreep snel uitgevoerd en heeft u er weinig last van. De herstelperiode is miniem en u geniet al van een beter zicht vrijwel direct na de ingreep.

Maak een afspraak

De beslissing om een lensimplantaat te laten plaatsen maakt u niet zomaar. Iedere persoon heeft een andere fysiologie en op basis daarvan kan men bepalen welke ingreep het beste is. Daarvoor kunt u een Quickscan laten uitvoeren bij Refractiecentrum Haaglanden. Twijfel daarom zeker niet en maak een afspraak bij Refractiecentrum Haaglanden en geniet weer snel van een uitstekend zicht.

https://www.refractiecentrum.nl/

Gerelateerde artikelen

Een hypotheekadviseur met hart voor het vak uit Den Bosch

De zandcementvloer: de belangrijke stap van het infrezen van de dekvloer