We wouden graag weten hoe het bouwen van een serre in zijn werk ging en hiervoor gingen we bij Serbo langs. Het is een bouwbedrijf dat zich al jaren specialiseert in het bouwen van serres.

Doorgaans beginnen ze met het maken van een ontwerp op de computer voor de klant. De klant kan ook inspiratie opdoen in het park die Serbo heeft dat vol staan met voorbeelden van serres. Aan de hand van de specificaties en wensen van de klant word er dan een ontwerp gemaakt van de serre. Het ontwerp is niet definitief en word nog aan de wensen van klant aangepast. Als de klant tevreden is met het ontwerp word aan de hand daarvan een offerte opgemaakt.

De offerte wordt opgemaakt en opgestuurd naar de klant. Daarna is het wachten op het akkoord van de klant en kan het echte werk beginnen bij Serbo. Wanneer de klant akkoord is gegaan beginnen ze op locatie met het aanpassen van bestaande constructie voor de serre. Tegelijkertijd gaan ze in de werkplaats aan de slag met het bouwen van de serre. Als ze op locatie en in de werkplaats klaar zijn gaan alle onderdelen naar de locatie. Daar word de serre opgebouwd en opgeleverd.

Serbo.nl

Aannemer-gigant.nl

Serreaanbouw.nl