Gropro bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Zuid-Afrika: ontdek een boeiend land tijdens exclusieve reizen

Een van de meest fascinerende landen van Afrika is Zuid-Afrika. De bewogen geschiedenis, de prachtige natuur, de rijke cultuur en de interessante steden maken dit land een ideale vakantiebestemming. Alleen ligt Zuid-Afrika bijna aan de andere kant van de wereld en moet je er wel een lange vliegreis voor over hebben. Van Amsterdam Schiphol vlieg je bijvoorbeeld in 10 uur en 45 minuten naar Johannesburg. De vlucht naar Kaapstad duurt bijna een half uur langer. Wanneer je dus naar Zuid-Afrika gaat, is het aan te raden om je goed voor te bereiden. Zo kun je zoveel mogelijk uit je reis halen. Belangrijk, want je keert er waarschijnlijk vanwege de lange afstand niet zo snel weer terug.

Exclusief en op maat

Een manier om ontspannen een aantal hoogtepunten van Zuid-Afrika te zien is via All Over Tours. Deze kleinschalige reisorganisatie is een specialist in het organiseren van exclusieve reizen op maat. Zo kun je bij All Over Tours een individuele rondreis in Zuid-Afrika boeken. Tijdens deze reis kun je fantastische dingen beleven, zoals een boottocht over het St. Lucia meer. Ook hoort een safari er natuurlijk bij. Tijdens je individuele rondreis kun je in een wildreservaat allerlei soorten wild ontdekken. Bovendien kun je kennismaken met de Zulu’s. Verder bevat de reis ook een fietstocht door Soweto in Johannesburg, waarbij je door de straat fietst waar Nelson Mandela heeft gewoond.

Exotische huwelijksreis

Een exotische bestemming als Zuid-Afrika is ook ideaal voor een speciale gelegenheid. Ga je bijvoorbeeld trouwen? Denk dan aan een onvergetelijke huwelijksreis naar Zuid-Afrika. Zo heeft All Over Tours een reisprogramma waarbij je een fantastische rondreis door Zuid-Afrika afsluit met een bezoek aan de spectaculaire Victoria Falls in Zimbabwe. Of beleef nostalgische momenten en reis met de trein van Pretoria naar Kaapstad. Behalve deze bijzondere belevenissen zijn er nog veel meer mooie ervaringen mogelijk via het reisaanbod van All Over Tours. Ontdek snel op onze website!

https://www.allovertours.nl/