Gropro bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Heb ik een rolsteiger of kamersteiger nodig?

Een steiger is een hele handige hulpmiddel als je boven je hoofd op grote hoogtes moet werken. Tegenwoordig is het ook niet meer moeilijk om aan een steiger te komen, je kan deze zelfs al online bestellen. Het grote voordeel van online een steiger kopen bij steigerdeals is dat je eenvoudig online kan zien wat ze op voorraad hebben. Als je een steiger op het oog hebt dan kan je deze eenvoudig bestellen en als je voor 15:00 bestelt dan heb je hem de volgende dag al in huis. Maar heb je nou een rolsteiger nodig of een kamersteiger voor jouw specifieke klus? Hieronder lees je het verschil en daaruit kan je een keuze maken uit welke jij nodig hebt.

Een rolsteiger

Een rolsteiger is vooral handig als je buiten te werk gaat op grote hoogtes en muren. Rolsteigers kunnen wel 14 meter hoog zijn en omdat ze van aluminium zijn gemaakt zijn ze extra sterk maar ook extra licht. Het is erg handig dat rolsteigers extra licht zijn want zo kan je ze gemakkelijk verplaatsen met de wieltjes die eronder zitten. Bij steigerdeals kan je alle soorten rolsteigers vinden tot 14 meter hoog, hou er wel rekening mee dat je je rolsteiger vanaf 8 meter moet verankeren. 

Een kamersteiger

Als je binnen een kamer moet schilderen of als je bij het plafond te werk moet gaan dan kan het wel eens heel handig zijn om een kamersteiger te gebruiken. Kamersteigers zijn makkelijk op te bergen en daarom is het handig om er één erbij te pakken als je een klus hebt. Kamersteigers zijn ook makkelijk te verstellen zodat je makkelijk op verschillende hoogtes kan werken. Behalve rolsteigers en kamersteigers zijn er ook rol-kamersteigers wat ook ideaal is voor de specifieke klus.

 

Gerelateerde artikelen

Salarisadministratie voor het MKB

Contactgegevens snel verkrijgen via de Klantenservicetelefoon

Een professionele hovenier levert kwaliteitswerk in uw tuin in Breda