Gropro bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Ontdek het naambord van uw dromen bij De Naambordensite

Een naambord voordeur dat voor honderd procent past bij uw woning, uw interieur en uw stijl en smaak, dat is lastig te vinden denkt u? Nee hoor, wij weten zeker dat u bij ons kunt slagen voor een naambordje dat voldoet aan al uw wensen. Wie wij zijn? Wij zijn De Naambordensite, één van de grootste naamborden webwinkels van het land.

Binnen ons grote assortiment zal u absoluut het perfecte naambord weten te vinden. En ondanks ons grote assortiment kost het u niet eens veel tijd om het naambord van uw dromen te ontdekken. Alle naamborden zijn namelijk in overzichtelijke categorieën ingedeeld. Om te beginnen zijn onze naamborden onderverdeeld op materialen, zoals houten naambord, naambord van steen, naambordje RVS, naambord van glas enzovoorts enzovoorts. Wanneer u op een categorie klikt, neem bijvoorbeeld het houten naambord, komt u op een pagina met alleen maar houten naamborden. Ook deze zijn weer onderverdeeld, in subcategorieën. Enkele van deze subcategorieën zijn: handgeschilderde houten naamborden, bamboe naamborden, houten schorsdelen, houten cottage naamborden en gegraveerde houten naamborden. Het onderverdelen van de naamborden per categorie maakt het zoeken en kiezen voor u een stuk makkelijker.   

Daarnaast kunt u kiezen uit kant en klare naamborden in diverse afmetingen (uiteraard kunt u de tekstindeling, het lettertype en in veel gevallen de kleur zelf kiezen) en voor een totaal zelf ontworpen naambord gaan. De online editor op onze site wijst u hierbij de weg. Heeft u hulp nodig bij uw ontwerp? Onze medewerkers helpen u graag verder.

Wij maken en versturen onze bordjes zelf

Niet alleen voor naamborden kunt u bij ons terecht. Ook huisnummerborden, hartenwens bordjes, identiteitsplaatjes, gebodsbordjes, hoefijzers van geluk en nog vele andere prijken in ons assortiment.

Ieder bordje wordt zelf door ons gemaakt en naar u opgestuurd. Voor het verzenden van onze bordjes vragen we in veel gevallen geen verzendkosten. In een enkel geval, wanneer een naambord erg groot of zwaar is, zullen wij een kleine bijdrage voor verzending vragen. U kunt genieten van een snelle service. Vaak wordt uw bordje al binnen twee dagen bij u geleverd. Naamborden die met de hand gemaakt of beschilderd moeten worden laten uiteraard iets langer op zich wachten. U kunt de levertijd bij ieder bordje op de website zien, zo weet u precies waar u aan toe bent.

https://www.denaambordensite.nl/

Gerelateerde artikelen

Rijles in ’t Gooi en omgeving

Specialist in koeltransport

Zuid-Afrika: ontdek een boeiend land tijdens exclusieve reizen