Gropro bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Waarom kies je voor een Xiaomi Mi Band in plaats van een smartwatch?

Waarom kies je voor een Xiaomi Mi Band in plaats van een smartwatch?

De Xiaomi Mi Band is, voor de mensen die hem nog niet kennen, één van de meest succesvolle fitness trackers op de markt. En je leest het goed, het is een fitness tracker, dat is net wat anders dan een smartwatch. Het doel van een fitness tracker is het verbeteren van een gezonde en actieve levensstijl. De hele dag houdt hij bij hoe actief jij bent geweest, door middel van het aantal stappen dat jij hebt gezet en hij meet zelfs jouw slaap. Een smartwatch is eigenlijk een vervanger van jouw smartphone. Het is een soort klein computertje die je kunt gebruiken zonder dat jij je mobiel erbij hoeft te pakken. 

Nu je het verschil weet tussen een fitness tracker en een smartwatch, is het goed om voor jezelf de afweging te maken waarvoor jij een tracker gaat gebruiken. Is het omdat je veel sport? Of: omdat jij het meer een handige gadget vindt, zodat jij niet hele dagen op je mobiel kijkt? In deze blog kom je meer te weten over de Xiaomi Mi Band, of terwijl de fitness tracker. 

 

Verschillende functies

Ondertussen heeft de Xiaomi Mi Band alweer een nieuwe versie op de markt gebracht, namelijk de Xiaomi Mi Band 7. Deze tracker heeft verbeterende functies in vergelijking met de vorige tracker, bijvoorbeeld een waterdichtheid van 5 ATM, wat betekent dat je deze tracker kunt gebruiken tijdens het zwemmen. 

Er zijn nieuwe data-analyse opties voor sporten ontwikkeld. Je kunt de intensiteit van je training meten, de hersteltijd bepalen, de maximum zuurstofopname meten en effecten bekijken van aerobics.

Daarnaast is de batterijduur van een Xiaomi Mi Band ook een stuk beter als die van een smartwatch. De Xiaomi Mi Band 7 heeft inmiddels al een batterijduur van maar liefst 14 dagen, bij regulier gebruik. Een smartwatch gaat over het algemeen twee dagen mee. 

 

Verschillende bandjes

Ben jij van plan om een Xiaomi Mi Band aan te schaffen na het lezen van deze blog? Dan hebben wij nog een leuke mededeling: er zijn oneindige mogelijkheden wanneer het gaat om bandjes die erbij horen. Zo kun jij jouw Xiaomi Mi Band combineren met bijvoorbeeld één van de leuke mi band 4 bandjes. Erg leuk om dit dagelijks te kunnen stylen samen met een bijpassende outfit!

 

https://www.watchbandjes-shop.nl/