Gropro bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Chill-line moderne relaxmeubels

Het kan niet anders of iemand in jouw omgeving ploft ook al dagelijks lekker neer in zijn of haar Chill-line relaxfauteuil. Chill-line is dé trend in meubelland … stoere meubels van een exclusief merk met optimaal lounge comfort … en dat gewoon uit Nederland!

 

Stoer

Lederen en stoffen relaxfauteuils en chill chairs met nonchalante uitstraling en optimaal lounge comfort … met die insteek ontwikkelden de designers van DS Meubel de Chill-Line collectie. Chill staat voor ‘ontspannen’ en ‘tot rust komen’ en daartoe bieden deze meubels alle voorwaarden; en dat in een exclusief jasje! Dat comfort prima gepaard kan gaan met een luxe uitstraling was inmiddels bekend; Chill-line brengt luxe relaxmeubelen echter naar een heel nieuwe level.

 

Chill-line collectie

Exclusieve feelgood meubels; zo kan je Chill-line prima omschrijven. De collectie bestaat uit (relax)fauteuils, stoelen, banken en outdoor meubelen. Kenmerkend is de combinatie van metaal en leer, wat overigens niet betekent dat deze meubels louter thuispassen in een industrieel interieur; ze zijn prima te combineren met andere stijlen. En naast leer is er natuurlijk ook keuze uit een uitgebreide stoffencollectie.

 

Maatwerk

Wie kiest voor Chill-line, kiest voor meubels op maat. Denk qua uiterlijk aan de afwerking waar het naden en/of biezen betreft, met als opties een open stoere vouwnaad lang of kort, dichte kapnaad of plat stiksel … ook zijn er diverse poten mogelijk zoals een vierkante industriële stalen voet, spinvoet, ronde draaivoet of vierkante en ronde eiken voet. Daarnaast kunnen de meubels door de fabrikant van alle gemakken worden voorzien, zoals meer steun in de rug of in de benen en elektrische bediening via een ingebouwde motor.

 

Luc Adore Mix

Nieuwe in de collectie van Chill-line is de Luc Adore Mix. Qua design een relaxfauteuil van typisch Chill-line uiterlijk, alleen voorzien van een unieke stof combinatie. Eigentijds, industrieel en stoer, zoals de fabrikant het zelf noemt. Met zijn zachte zitting en automatische rug en voetklep is de Luc mix heerlijk om tot rust te komen. Maar qua kleurstelling zeker ook markant; een echte eyecatcher dus voor ieder interieur.

 

https://www.onsteinmeubelen.nl