Gropro bedrijvengids
Image default
Energie

Wil je je groepsbox wijzigen?

Een meterkast of ook wel groepenkast is de kast aan de buitenkant van je huis waar alle kabels en leidingen bij elkaar komen. Het is een zeer belangrijk onderdeel van uw elektriciteitssysteem omdat het de meter bevat die meet hoeveel elektriciteit u gebruikt. Het meest voorkomende type is een “inground” meterkast, wat betekent dat deze ondergronds naast uw funderingsmuur of onder een betonnen trap wordt geïnstalleerd. Deze dozen kunnen ook “oppervlakte” of “horizontale” of misschien “buitenste” meters worden genoemd, afhankelijk van waar ze zich op een muur of in een buitenmuur opening bevinden. Groepenkast laten vervangen is belangrijk als je daar problemen mee hebt. Neem nu contact op met uw lokale elektriciteitsleveranciers!

3 fase verbinding met service provider

Een 3 fase aansluiting wordt gebruikt wanneer u een bedrijf heeft dat meer stroom nodig heeft dan een enkelfasige aansluiting kan leveren. Driefasige elektrische systemen werken door drie afzonderlijke draden te gebruiken om dezelfde hoeveelheid elektriciteit op te wekken als één draad zou produceren in een enkele fase systeem. Driefasige elektrische systemen worden doorgaans gebruikt in commerciële en industriële gebouwen zoals fabrieken en fabrieken en hotels, maar ook in kantoorgebouwen en scholen, omdat het grotere hoeveelheden energie vereist dan woonhuizen. De kosten voor het installeren van een driefasige voeding zijn afhankelijk van het feit of uw gebouw al over de benodigde leidingen en bedrading voor dit type systeem beschikt of dat het moet worden gevoed door externe bronnen en hoeveel meters er moeten worden vervangen vanwege na verloop van tijd slijten.

U moet weten over meterkasten in uw regio

Heeft u bouwwerkzaamheden in uw buurt opgemerkt? Elektriciens vervangen namelijk oude meterkasten in de buurt inclusief ondergrondse leidingen. Er zijn twee belangrijke redenen waarom elektriciens oude meterkasten moeten vervangen. De eerste is dat meterkasten niet geschikt zijn voor moderne technologie. Ten tweede kan het te duur zijn om te onderhouden. Elektrische dienstverleners vervangen over het algemeen een meterkast wanneer deze kosteneffectiever is dan deze te repareren of te upgraden – op die manier profiteert u van alle voordelen van de huidige technologie zonder er al te veel voor te betalen. Terwijl hun aannemers aan dit project werken, kunnen er tijdelijke onderbrekingen zijn in sommige servicegebieden en kunnen er storingen optreden als elektriciteitskabels beschadigd raken tijdens bouwwerkzaamheden of als iemand ermee probeert te knoeien. Neem contact op met uw plaatselijke elektriciteitsleverancier als u schade opmerkt, zodat deze onmiddellijk kan worden gerepareerd!