Gropro bedrijvengids
Image default
Energie

Elektrische boilers van offshore kwaliteit RVS.

Elektrische boilers van offshore kwaliteit RVS.

Een elektrische boiler is een bescheiden apparaat. Een elektrische boiler is welbeschouwd niets meer dan een goed geïssoleerde ketel, daarin zit een verwarmingselement, een thermostaat en een anode. Het verwarmingselement bij elektrische boilers werkt op elektriciteit en verwarmt het water in de ketel. De thermostaat gebruik je om de temperatuur te regelen. Een elektrische boiler is overal te plaatsen, het enige wat je nodig hebt is water en elektriciteit. Bij een elektrische boiler is een rookgasafvoer niet nodig. Veel veiliger dan een gas boiler en heel gemakkelijk zelf te installeren of je vraagt het even aan de plaatselijke loodgieter als je echt 2 linker handen hebt.

De ontwikkelingsgang van elektrische boilers staat nooit stil, zo wordt er bij de elektrische boilers van het merk Wesen gebruik gemaakt van offshore kwaliteit RVS. Dat maakt deze boilers zo goed als onderhoudsvrij en zeer slijtvast. 

 

Elektrische boilers; dé oplossing voor het duurzaam verwarmen van je water.

Je bijdrage leveren aan een gezonder millieu, voor jezelf en voor de generaties na jou, is eenvoudiger dan je denkt door over te stappen van een gas- naar een elektrische boiler voor het verwarmen van je sanitaire water.

Terug komende op het merk Wesen, deze fabriek is in der tijd ontstaan door een aantal technisch specialisten die werkzaam waren bij een soortgelijke fabriek, bedachten dat de boilers die op dat moment op de markt waren, technisch gezien wel wat verbetert konden worden.
Zo ontstond het idee een eigen lijn te beginnen en dat bleek niet zonder succes! 

 

 

 

De boilers van Wesen zijn te koop via de overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu.
Ze kunnen binnen een dag geleverd worden en komen inclusief muurbeugel en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie.
De boilers zijn verkrijgbaar van 30 t/m 300 liter en er zijn 2 verschillende modellen verkrijgbaar; de ECO flat of de Inox serie.

Dit merk heeft ook warmtepompboilers. De Wesen Aqua Plus Warmtepompboiler is een elektrische boiler waarbij het water op een milieuvriendelijke en energiezuinige manier wordt opgewarmd met de binnen- of buitenlucht door gebruik van een warmtepomp. De Wesen Aqua doet dit door de warmte uit de lucht te onttrekken en gebruikt deze warmte vervolgens om het boilerwater te verwarmen.
Op zo’n warmtepompboiler zit bovendien subsidie.

 

Alle verdere informatie alsmede vele andere merken elektrische boilers vind je op de website van elektrische boiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/ariston-wesen-boilers/