Gropro bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

De Dakmakers heeft een dakservice van 24/7

Heeft u onverwachts schade aan uw dak gekregen? Bel dan de Dakmakers! De Dakmakers zijn gevestigd in de Randstad, om precies te zijn in Alphen aan den Rijn. Goed centraal gelegen dus waardoor we altijd snel bij u kunnen zijn in geval van een plotselinge lekkage. Onze dakservice is 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Geen standaard kantooruren dus omdat het weer doet wat hij wilt, wanneer hij dat wilt. Door weersinvloeden zoals onweer, storm en harde regen- of hagelbuien kan uw dak onverhoopt vervelende schade oplopen. Dus heeft u een lekkage die snel verholpen moet worden? Bel de Dakmakers op nummer 085 022 0680. Wilt u zo snel mogelijk contact met ons? Dan kunt u ons een WhatsApp sturen via 06 19 61 03 27.

‘S nachts en in het weekend, de Dakmakers komen uw schade verhelpen

Aarzel vooral niet om ons te bellen als uw dak schade heeft opgelopen. Midden in de nacht komen wij gewoon ons bed uit om bij u de lekkage te verhelpen. Ook in de weekenden komen we langs. Er is niets zo vervelend als een lekkage als gevolg van schade aan uw dak. Een lekkage kan veel schade veroorzaken als er niets aan gedaan wordt. Zeker als het weerbericht nog een hoop regen voorspeld. Of het nou donker is of flink doorregent, wij gaan gewoon voor u uw dak op. Uiteraard weten we precies wat we doen en werken we veilig. Onze vakmensen zijn allemaal gecertificeerd, werken volgens de Arbowetgeving en de vakrichtlijnen. Ook zijn we aangesloten bij brancheorganisatie Vebidak en krijgt u bij ons volledige garantie.

De Dakmakers repareert ook uw platte dak

Heeft uw woning een plat dak en is er schade aan het dak? Ook dan kunt u de Dakmakers bellen voor een reparatie van plat dak. Wacht vooral niet te lang met bellen, hoe langer u wacht hoe groter de schade wordt, met alle gevolgen van dien. Met meer dan 30 jaar ervaring is de Dakmakers een goede, professionele en betrouwbare partij!

 

https://www.dakmakers.nl/

Gerelateerde artikelen

Zwaar transport uitbesteden aan partij

De DBA wet voor bedrijven

Spreek jouw specifieke doelgroep aan met een slimme social media marketing strategie