Gropro bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Go Pro met jouw bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest kan een geweldige gelegenheid zijn om het merk en de cultuur van jouw bedrijf te laten zien. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw evenement een blijvende indruk achterlaat?

De perfecte omgeving

Om te beginnen is het belangrijk om de juiste locatie te kiezen. Een bedrijfsfeest is niet het moment om te beknibbelen op het budget – je wilt een plek kiezen die indruk maakt op jouw gasten en hen een speciaal gevoel geeft. Jullie kantine is dan ook niet het beste idee. Huur in plaats daarvan een locatie in dezelfde stad of hetzelfde dorp af. Anders moeten werknemers extra ver reizen, met als gevolg dat ze helemaal niet willen komen.

Cattier champagne schenken

Cattier champagne is de perfecte drank om te serveren op een bedrijfsfeest. Champagne is sowieso altijd goed. Niet alleen zal het een vleugje luxe toevoegen, maar jouw gasten zullen zich de ervaring zeker herinneren. Maar wat Cattier champagne zo speciaal maakt is dat dit merk in Nederland vrijwel niet te koop is. Je biedt dus echt een unieke ervaring. Bovendien bestaat er zowel droge Cattier champagne als zoete. Er is dus voor ieder wat wils.

Ook niet-alcoholische dranken

Natuurlijk drinkt niet iedereen alcohol. En moeten veel mensen daarna naar huis rijden, dus is 1 glas Cattier champagne wel het maximum. Het is dus belangrijk om ook niet-alcoholische dranken aan te bieden. Zoals alcoholvrije champagne om mee te proosten, maar ook cola en dubbeldrank doen het altijd goed.

Een fotograaf inhuren

Een andere manier om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsfeest herinnerd wordt, is door een professionele fotograaf in te huren. Zij kunnen alle speciale momenten vastleggen en jou prachtige foto’s geven om het evenement mee te herinneren. Dit is vooral goed als je van plan bent een soort entertainment te organiseren, zoals een band of DJ die muziek maakt – de fotograaf kan deze momenten perfect vastleggen.

“Hier is dat feestje!”

Een van de belangrijkste dingen bij het plannen van een feest is zorgen voor goede muziek. Dit betekent een DJ inhuren die weet hoe je een menigte moet lezen en aan het dansen krijgt. Een goede DJ zorgt ervoor dat je gasten een geweldige tijd hebben en dat ze zich het feest nog jaren zullen herinneren.

Hapjes

Geen feest is compleet zonder lekkere hapjes. Of het feest nou voor of na het diner wordt gehouden, mensen willen altijd wel iets te knabbelen hebben. Enkele goede hapjes zijn:

  • Aardappelchips en dip

  • Kippenvleugels

  • Mini quiches

  • Worstbroodjes