Gropro bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Drie facilitaire diensten die elk bedrijf nodig heeft!

Drie facilitaire diensten die elk bedrijf nodig heeft!

Is het binnen jouw bedrijf vaak een puinhoop? Dit kan soms erg irritant zijn, aangezien het niet fijn is om te werken op een werkplek die onopgeruimd is. Daarnaast is het ook nog eens een hele slechte representatie van jouw bedrijf, in het geval dat er gasten over komen. Het is daarom slim om te overwegen om een facilitair bedrijf in te schakelen. In deze blog zullen drie facilitaire diensten worden uitgelicht die jouw bedrijf nodig heeft.

  1. Schoonmaak

De schoonmaak van jouw bedrijf is misschien wel de meest belangrijke facilitaire dienst. Wanneer een bedrijf onopgeruimd is, staat dit niet netjes. Daarnaast kan het ook zorgen voor een lagere concentratie, omdat het afleidend kan werken. Het is daarom slim om deze werkzaamheden uit handen te geven aan een bedrijf dat hier verstand van heeft. Zij zullen ervoor zorgen dat jouw bedrijfspand er perfect schoon bij ligt.

  1. Afvalmanagement

Als jouw bedrijf milieubewust te werk wil gaan, begin je bij een goed afvalmanagement. Dit kan lastig te realiseren zijn, en is daarom ook goed om uit te handen geven aan een facilitair bedrijf. Zij zullen ervoor zorgen dat recyclen makkelijker wordt, door hiervoor de juiste afvalbakken te installeren. Daarnaast zorgen zij ervoor dat het afval op de juiste manier verwerkt wordt. Waar nodig is het mogelijk dat zij informatie geven aan jouw personeel, zodat iedereen up-to-date blijft van deze milieubewuste werkwijze.

  1. Glasbewassing

De ramen van jouw bedrijf zijn jouw visitekaartje. Als deze niet schoon zijn, is dit zichtbaar voor iedereen; ook voor mensen die niet bij jouw bedrijf werken. Het is daarom belangrijk om jouw ramen altijd schoon te houden, maar hoe moet dit eigenlijk? Een facilitair bedrijf heeft het antwoord op deze vraag voor jou, en zorgt er maar al te graag voor dat jouw ramen schoon blijven. 

Ben jij geïnteresseerd?

Heb jij interesse in een van deze diensten? Neem dan contact op met EW Facility Services! Zij bieden al deze diensten aan, en nog veel meer! Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? EW Facility legt dit jou graag uit, en helpt jou ook graag om deze facilitaire werkzaamheden te realiseren.