Gropro bedrijvengids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Deze expert op het gebied van WBSO voorziet u van uitstekend advies

Wilt u gebruikmaken van de WBSO, maar kunt u wel wat advies van een expert gebruiken omtrent deze subsidieregeling voor R&D projecten? Dat is begrijpelijk, want er zijn veel zaken waar u op moet letten. Bovendien veranderen de regels omtrent deze subsidie jaarlijks. Daarom is het verstandig om uw subsidieaanvraag bij het RVO uit te besteden aan een expert die alle ins en outs van de regeling kent en u hierdoor goed kan adviseren. TechForce uit Hilversum is zo’n expert. Dit bedrijf verzorgt al jaren subsidieaanvragen omtrent de WBSO en kan u dan ook uitstekend van advies voorzien. Ze weten precies waar op gelet moet worden en nemen de aanvraag u graag uit handen. Daarbij heeft u een hoge kans van slagen.

Ontvang advies over uiteenlopende subsidieregelingen

Indien gewenst voorziet TechForce uit Hilversum u niet alleen van advies omtrent de WBSO, maar helpen ze u ook met uw andere subsidieaanvragen. Dankzij hun uitgebreide ervaring met bedrijven in uiteenlopende sectoren weten ze precies welke subsidies voor uw project interessant zijn. Als u op hen rekent voor de aanvragen, houdt u zelf meer tijd over voor uw core business. Dankzij de hoge slagingskans laat u deze taak bovendien met een gerust hart aan de experts van dit bedrijf over. Bovendien wordt u altijd goed op de hoogte gehouden van de status van uw lopende aanvragen. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van een overzichtelijk online portaal. Zo weet u precies hoe uw aanvragen ervoor staan.

Bespreek de mogelijkheden voor uw project met deze specialist

Bent u benieuwd wat TechForce voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van advies over de WBSO en andere subsidieregelingen? Neem dan contact op met deze specialist en plan een afspraak in voor een kennismakingsgesprek. De experts van dit bedrijf brengen uw wensen en noden graag in kaart en komen met suggesties voor subsidieaanvragen die voor uw bedrijf interessant zijn. Ook kunt u bij hen terecht met al uw vragen. Hierdoor bent u goed geïnformeerd over de subsidiemogelijkheden voor uw project en hoeft u zich minder zorgen te maken over het rondkrijgen van de financiering.