Gropro bedrijvengids
Image default
Toerisme

Waarom je een doorlopende reisverzekering moet vergelijken (Namibië en Laos)

Een doorlopende reisverzekering vergelijken dekt alle reizen die u van plan bent te maken in de loop van een jaar. Een eenmalige reisverzekering dekt daarentegen maar één vakantie.

Als u dit jaar meer dan één reis heeft gepland, is het verstandig om een doorlopende reisverzekering te vergelijken en af te sluiten. Zo bespaart u niet alleen geld, maar ook tijd, omdat u de verzekering maar één keer per jaar hoeft af te sluiten.

Voordelen

  • U hoeft niet telkens een nieuwe polis af te sluiten als u op reis gaat. Dit is het belangrijkste voordeel – het bespaart u een hoop gedoe

  • Het is meestal voordeliger dan meerdere polissen voor één reis te kopen – hoe meer reizen u maakt, hoe meer geld u bespaart

  • Soms bieden polissen dekking voor sport en recreatieve activiteiten – voor extreme sporten hebt u echter extra dekking nodig

Het belang van een reisverzekering in Namibië

We denken allemaal graag dat onze vakantie naar Namibië leuk en probleemloos zal zijn, maar soms gebeurt het onverwachte, en op zulke momenten is het goed om te weten dat u voldoende gedekt bent door uw reisverzekering.

U moet ervoor zorgen dat uw reisverzekering Namibië u dekt voor vertragingen en annuleringen, evenals medische kosten en verloren bagage. Veel van de geplande tours die wij aanbieden vereisen dat u een bewijs van medische dekking of evacuatie dekking overlegt voordat u wordt toegestaan om aan de tour te beginnen. Maar zelfs als u zelf rijdt is het zinvol om gedekt te zijn.

Tips voor reisverzekering Laos

Waar moet je op letten wanneer je een reisverzekering Laos afsluit? Ongelukken met motoren of scooters komen vaak voor in heel Zuidoost-Azië. Het is gemakkelijk om een motor te huren, dus is het niet verwonderlijk dat we van alles zien, van brandwonden aan de uitlaatpijp tot verwondingen veroorzaakt door gruwelijke crashes, die soms fataal kunnen zijn.

Als je gaat fietsen in Laos, is het essentieel dat je weet wat je reisverzekering dekt, wat het niet dekt, en hoe je hulp kunt krijgen als je het nodig hebt. Neem uw rijbewijs van thuis mee (in combinatie met een internationaal rijbewijs voor de voertuigklasse die u van plan bent te huren). Belangrijk is dat je voldoet aan de lokale wetgeving, en dat je het juiste plan of adventure sport upgrade (indien van toepassing) koopt om je te dekken voor het besturen van een motor of scooter in de klasse waarvoor je een rijbewijs hebt.

https://www.vergelijkenvanreisverzekeringen.nl/

Gerelateerde artikelen

Rond de Grote Markt