Gropro bedrijvengids
Image default
Groothandel

Van IKEA je ideale kast laten ontwerpen door interieurontwerpers

Heb je altijd al je eigen kast willen samenstellen, maar heb je nooit een winkel gevonden die deze dienst aanbiedt? Ostoya Furniture biedt de mogelijkheid om zelf je kast samen te stellen. De interieurontwerpers luisteren graag naar de wensen die je voor de kast hebt en stellen zo de ideale kast voor je samen. De kast van IKEA die ze voor je ontwerpen, is van uitzonderlijke kwaliteit en gaat jarenlang mee. Ook kun je door hen een keukenontwerp van IKEA laten maken.

Een unieke kast samenstellen is makkelijker dan ooit

Iedereen heeft andere behoeften en daarom begrijpt Ostoya Furniture als geen ander dat iedereen een andere kast wil. Je kunt bij hen een unieke kast samenstellen, ontwerpen of je bestaande kast aanpassen en een upgrade geven. Deze expert is gespecialiseerd in producten die op allerlei verschillende meubels van IKEA passen, dus je kunt eindeloos combineren. Het is mogelijk om de interieurontwerpers in te schakelen om een kast voor je te ontwerpen, maar je kunt dit ook zelf doen. Heb je je ideale kast ontworpen en geniet je hier al jaren van, maar wil je graag dat je kast een andere uitstraling heeft? Kies er dan voor om de deuren van de kast te vervangen voor nieuwe die bij de gewenste uitstraling passen. Een unieke kast van IKEA ontwerpen was nog nooit zo makkelijk! Ook voor een keukenontwerp met onderdelen van IKEA en andere gepersonaliseerde diensten kun je bij hen terecht.

Neem contact met deze expert op voor een kast op maat

Ben je benieuwd wat deze expert voor je kan betekenen? Laat hen dan een kast van IKEA op maat ontwerpen of kies ervoor om een keukenontwerp op maat te laten ontwerpen. Neem contact met hen op en stel al de vragen die je hebt over hun dienstverlening en de mogelijkheden.

https://www.ostoya.nl/pax-kast-samenstellen/