Gropro bedrijvengids
Image default
Electronica en Computers

Gemakkelijk uw content creëren en beheren met Kentico CMS

Als u zoekt naar een bewezen systeem voor het managen van uw content, is Kentico CMS (Content Management Systeem) zeker het overwegen waard. Met een scala aan mogelijkheden wordt het werken met uw content nu zeer gemakkelijk gemaakt. Iedereen binnen uw bedrijf kan met Kentico snel en moeiteloos content plaatsen. Daarbij heeft u met Kentico CMS verschillende opties om functionaliteiten toe te voegen, zoals Kentico EMS (Enterprise Marketing Solution) waarmee u bijvoorbeeld contacten beheert, campagnes instelt en e-mailmarketing opstart. Maar ook e-commerce en Intranet behoren tot de mogelijkheden. Zo kunt u met één overzichtelijk platform werken binnen uw bedrijf. Wilt u gaan werken met Kentico CMS? Een partij die Kentico voor u kan implementeren en beheren is Datacon.

Datacon biedt u altijd de beste service

Doordat Datacon Gold Partner is van Kentico, kunt u vertrouwen op de allerbeste service. Zo heeft Datacon gecertificeerde productprofessionals in huis die diepgaande kennis hebben van alle mogelijkheden van Kentico CMS. Maar ook hebben zij directe toegang tot de technische staf van Kentico, waardoor eventuele problemen in uw systeem zeer snel verholpen worden. Alle benodigde licenties worden geleverd door Datacon. Daarbij wordt de Kentico setup ontworpen en desgewenst ook geïmplementeerd en beheerd. Wilt u graag dat Kentico geïntegreerd wordt met uw bestaande ERP of CRM systemen? Ook dit regelt het team van Datacon voor u.

Ook voor diensten als een API Management platform kunt u bij Datacon terecht

Datacon is ook gecertificeerd partner van meerdere toonaangevende API Management (Application Programming Interface) producten. Hierdoor kunnen zij altijd het geschikte platform voor uw bedrijf verzorgen. Er zijn zowel private als publieke API’s. Waar publieke API’s vrij gebruikt kunnen worden door derde partijen, dient voor het gebruik van private API’s betaald te worden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een abonnementsvorm. Wilt u meer informatie over Kentico CMS, een API Management platform of andere integratieoplossing voor uw bedrijf? Neem dan een kijkje op de website van Datacon.

Gerelateerde artikelen

De beste HP laptops tegen een scherpe prijs vindt u bij deze specialist

Xbox One Kopen in Nederland

Onafhankelijk ICT-advies over licentiebeheer