Gropro bedrijvengids
Image default
Zorg

Zorgverzekering kiezen

Vind je het lastig om een zorgverzekering te kiezen die echt bij je past? Dan is ZorgDirect de zorgverzekeraar voor jou. Bij ons kun je terecht voor een zorgverzekering op maat. Door een keuze te maken uit één van de vijf aanvullende verzekeringen, kun je een zorgverzekering afsluiten die goed aansluit op jouw zorgbehoeften. Onze zorgverzekeringen vergelijker kan je helpen bij het selecteren van de juiste aanvullende verzekering. Ook voor een losse tandartsverzekering kun je terecht bij ZorgDirect. Er zijn drie verschillende, elk met een andere dekking per kalenderjaar.  

 

Vrije zorgkeuze met restitutiepolis

Vorig jaar was de basisverzekering van ZorgDirect nog een naturapolis. Begin 2018 hebben we deze omgezet in een restitutiepolis. Dit heeft als groot voordeel dat je nu helemaal zelf kunt kiezen door welke zorgaanbieder je behandeld wilt worden. Voorheen kon je alleen een keuze maken uit de zorgverleners waarmee wij een contract hadden afgesloten. Met een restitutiepolis ontvang je ook een vergoeding voor je behandeling bij een zorginstelling waarmee wij geen contract hebben. Je hebt nu dus een volledig vrije zorgkeuze, zolang de zorgaanbieder maar aan alle kwaliteitseisen voldoet. Je wilt immers wel de beste zorg ontvangen van een betrouwbare behandelaar.

ZorgDirect premiekorting

Als je bij ZorgDirect een zorgverzekering afsluit, dan bieden we mogelijkheden om korting te krijgen op je zorgpremie. Als je werkgever een contract heeft afgesloten met ZorgDirect, dan kun je gebruik maken van een collectieve zorgverzekering. Door alle zaken rondom je zorgverzekering online te regelen, profiteer je van de ‘online gemak’ korting. Als laatste kun je naast het verplicht eigen risico kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Hoe meer vrijwillig eigen risico je betaalt, hoe lager je zorgpremie is. Wij geven je graag meer informatie over onze zorgverzekeringen. Stuur ons gerust een bericht of neem telefonisch contact op.

 

https://www.zorgdirect.nl/

Gerelateerde artikelen

Het trekken van de verstandskies