Gropro bedrijvengids
Image default
Woning en Tuin

Ontstoppingsdienst: afvoer ontstoppen Rotterdam

Loopt het water niet meer uit je afvoer? Dat klinkt als een rioolprobleem. Gelukkig is er een oplossing. Afvoer ontstoppen Rotterdam: dé specialiteit van ontstoppingsdiensten in de regio Zuid-Holland. Een verstopping in de afvoer komt met name door vet- en etensresten. Maar ook bijvoorbeeld speelgoed en olie kunnen grote problemen veroorzaken. In de regio Rotterdam zijn veel vakmensen die een afvoer kunnen ontstoppen. Wil je het eerst zelf proberen? Lees dan verder.

Tips afvoer ontstoppen Rotterdam

Ga nooit aan de slag met chemische ontstoppingsmiddelen. Deze zijn agressief en kunnen schade toebrengen aan het rioleringswerk. Hieronder vind je enkele tips om zelf een rioolprobleem op te lossen. Een afvoer ontstoppen Rotterdam was nog nooit zo makkelijk. Al zijn er nooit garanties.

Om te beginnen maak je een eigen ontstoppingsmiddel. Probeer het eerst zonder azijn, later kun je dit alsnog toevoegen wanneer de verstopping niet weggaat. Giet een paar theelepels azijn in de afvoer en laat het even inweken. Na een kwartier giet je kokend heet water in de afvoer. Je kunt deze stappen in elke afvoer gebruiken, behalve in het toilet. Gebruik in de wc geen kokend, maar normaal heet water.

Gebruik de plopper

Heeft het niet geholpen? En heb je het ook al met azijn geprobeerd te ontstoppen? Dan raden we je aan om een plopper te gebruiken. Maak het uiteinde goed warm met heet water en zet het in een laagje water op de afvoer. Beweeg de plopper heen en weer om het water in beweging te brengen. Op deze manier heb je kans dat de verstopping het riool wordt ingeduwd. Met een beetje geluk ben je verlost van het probleem: afvoer ontstoppen Rotterdam.

WC, afvoer en riool ontstoppen Rotterdam

Wil je het niet zelf proberen of is het niet gelukt om de wc, afvoer of riool te ontstoppen? Bel dan de vakman uit Rotterdam. Deze ontstoppingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar, ook ‘s nachts en in het weekend. Wel zo prettig, met een rioolprobleem wil je niet opgescheept zitten. Wanneer je belt krijg je direct een rioolspecialist aan de lijn. Je kunt meteen een afspraak maken, al je vragen stellen en dus ook een indicatie van de kosten krijgen. Een oplossing voor je rioolprobleem was nog nooit zo dichtbij. Volg de tips op en misschien hoef je nooit meer je afvoer ontstoppen Rotterdam.

https://www.ontstoppingsdienst-rotterdam.nl/