Gropro bedrijvengids
Image default
Woning en Tuin

Een modern toilet binnen het budget

Het kleinste kamertje is nu niet meteen het belangrijkste kamertje in je woning. Toch kan na een aantal jaar een toilet renovatie zich opdringen. Heel wat mensen hebben trouwens ook een toilet in hun badkamer, waardoor een toilet renovatie al snel bij de volledige badkamerrenovatie hoort. Ben je op zoek naar de ideale partij om jouw toilet renovatie tegen een schappelijke prijs te realiseren, informeer je dan zeker eens bij Camee bvba.

Al jaren thuis in toilet renovatie

De mensen van Camee bvba zijn van heel wat markten thuis, en een toilet renovatie behoort zeker tot de mogelijkheden. De afgelopen jaren zijn ze zich steeds meer gaan toeleggen op het renoveren van badkamers en hun mensen hebben dan ook de nodige expertise opgebouwd. Bovendien houden ze continu de vinger aan de pols en gebruiken ze de nieuwste technieken en materialen. Uiteraard bepaal je voor een groot stuk zelf hoeveel je wil investeren in je nieuwe toilet.

Bij Camee bvba luisteren ze naar je wensen en houden ze rekening met je budget. Zo kun je kiezen uit een waaier aan materialen die de kostprijs voor een groot stuk zelf bepalen. Bij de keuze van je toilet bijvoorbeeld, heb je de keuze tussen dure opties en toiletpotten die een stuk betaalbaarder zijn. Ze denken met je mee en stellen je die mogelijkheden voor die binnen je budget passen. Waar ze geen toegevingen op doen, ongeacht de prijs, is op de kwaliteit van hun werk. Elke toilet renovatie wordt met de grootste zorg aangepakt en de ruimte wordt tot in de puntjes afgewerkt.

Een snelle oplevering van een nieuw toilet

Een duidelijke planning geeft je de nodige zekerheid. Een toilet is immers belangrijk in je woning, zeker als je er maar eentje hebt. Een volledige badkamerrenovatie is normalerwijze binnen de 10 werkdagen geklaard, maar als je enkel je toilet laat renoveren is dit natuurlijk een stuk sneller. Bij Camee is de planning heilig en krijg je het meteen te weten moesten er bepaalde zaken toch uitlopen. Zo ben je steeds goed geïnformeerd en kom je niet voor verrassingen te staan.

https://www.camee.be/nl/totaalconcepten/badkamer/toilet-renovatie/