Gropro bedrijvengids
Image default
Vakantie

Camper bus kopen nieuw

Wil jij een camper bus kopen nieuw? Wanneer je gaat kamperen kan het leuk zijn om een nieuwe bus te hebben. In dat geval heb je een camper bus nieuw nodig. Deze bussen zijn helemaal naar wens in te richten wanneer je voor de juiste aanbieder kiest. Zo hebben de meest luxe bussen zelfs een comfortabele zit- en slaapruimte. Kamperen wordt comfortabel indien je een mooie bus hebt. Een camper bus kopen nieuw is overigens al mogelijk vanaf een bedrag van ongeveer €9.500. Je kunt echter voor allerlei aanvullende opties kiezen, waardoor de bus nog comfortabeler en mooier wordt. Je kunt de bus helemaal naar wens samenstellen indien je voor de juiste aanbieder kiest.

Je bus bestellen bij Camperbus Ventje

Een van de betere aanbieders om voor te kiezen, is Camperbus Ventje. Dit is een van de aanbieders waarbij het mogelijk is om een bus op maat samen te laten stellen. Zo kun je bijvoorbeeld een luxe slaapcabine op de bus laten plaatsen. Een eetkamer of een comfortabele loungebank? Met Camperbus Ventje profiteer je van beiden! Je kunt de opstelling namelijk gemakkelijk wisselen. Deze bus is zo ingericht dat je ondanks de beperkte ruimte niets tekort komt. De bus lijkt zelfs zeer ruim te zijn dankzij de inrichting!

Kamperen was nog nooit zo leuk

Een vakantie op Terschelling en heerlijk genieten van de vrijheid, zonder ook maar iets tekort te komen. Dat kan met de Camperbus van Ventje. Het voordeel van deze bus is dat hij helemaal niet duur hoeft te zijn. Je kunt de bus zo gek inrichten als je zelf wilt. Wanneer je benieuwd bent naar de mogelijkheden, is het aan te raden om eens op de website van het bedrijf te kijken. Daar kun je je eigen bus samenstellen. Zowel het interieur als het exterieur kun je zelf bepalen.